Taylor Swift gyöngysoros illata

2013.május.30.

A világturnék, divatkollaborációk, díjátadó gálák és rendületlen Instagramolások közepette, Taylor Swiftnek így is jut ideje új illatot dobni a piacra.

A Wonderstruck és a Wonderstruck Enchanted parfümöt követően, a sztár legújabb illata, a Taylor by Taylor Swift júniusban kerül az amerikai boltokba. A fiatal énekesnő így jellemezte készítményét: "ez az illat sok minden keveréke: édes, visszafogott, magával ragadó. Én tényleg így fordítanám le a modern klasszikus stílusomat egy illattá". Taylor Swift eddigi két parfümje egy-egy periódusát jellemzi az életének, így ez kissé felnőttesebb már: "az első két illatom inkább egy tündérmeséhez volt hasonló, ez most sokkal inkább az én stílusomról szól és éppen ezért akartam egy személyesebb nevet adni neki", mondta a People magazinnak adott interjúban.

Az üveget is úgy tervezték, hogy Taylor Swift "modern illatú retró" stílusát szemléltesse, ezért került rá egy gyöngysorgyűrű, mivel ez a sztár kedvenc ékszere. "Úgy tűnik a gyöngysor az egyetlen olyan kiegészítő, mely sosem fog kimenni a divatból", meséli az énekesnő. "Én is mindig hordok a táskámban egyet, amit bármikor felkaphatok, ha kicsit fel szeretném dobni az öltözékem".

Taylor Swift azt reméli, hogy így a rajongói magukon viselhetnék a stílusát a parfüm gyümölcsös, virágos, fás illatán keresztül: "Remélem, hogy ezzel a parfümmel a rajongók majd úgy érzik, hogy bármilyen look lehet klasszikus és sikkes".

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt