Tom Ford mintaapa

2013.március.27.

Tom Ford mindent megtesz tavaly októberben született fiáért, aki Alexander John Buckley Ford néven látta meg a napvilágot. A homoszexualitását nyíltan vállaló divattervező egy interjúban most elárulta, hogy mintaapaként gondoskodik a csemetéről.

"Reggel én etetem meg, kicserélem a pelenkáját, felöltöztetem, játszom vele és 2-3 órát is töltök vele, mielőtt elindulok az irodába - ezek az idők csak Jackről és rólam szólnak" - mondta Tom.

Bárki, aki arról kérdezi Fordot, hogy miért nem vesz fel egy bébiszittert, igen határozott választ kap. "Nem azért van gyerekem, mert azt szeretném, hogy más nevelje fel. Azért van ő, mert én akartam, hogy legyen."

A dizájner azonban nem csak apaszerepben állja meg tökéletesen a helyét, hiszen 2013-ban újra napirendi pontja lett a peluscsere mellett a nemzetközi divathetekre való felkészülés is. 2004 óta a múlt hónapban láthattuk először kollekcióját a londoni divathéten, korábban csak magánbemutatókon prezentálta az aktuális szezont.

Nagyon érdekes volt ez a feladat, mivel már évek óta nem terveztem a kifutóra, igazán nagy kihívás volt, hiszen ilyenkor teljesen máshogy kell gondolkozni arról, hogy milyenek is legyenek a ruhák.

A kollekció, amelynek egy darabját Axente Vanessa is bemutathatta, hatalmas sikert aratott, kíváncsian várjuk a folytatást!

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács