Tóth Gabi kígyóval a mellkasán üzent a Sztárban sztár leszek műsorában

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez a Sztárban sztár leszek! című TV2-es produkció negyedik évada, melyben Tóth Gabi mellett Köllő Babett, Majka és Pápai Joci is a zsűri tagjai. Hétre exkluzív, szubjektív riporttal követjük Tóth Gabi öltözékeit – Kazal Viki stylist betekintést enged nekünk a kulisszák mögé, így olyan dolgokat tudhatsz meg, amiket senki más!

Tóth Gabi Sztárban sztár leszek ruháját egy kígyó díszíti
Tóth Gabi Sztárban sztár leszek! ruháját egy kígyó díszíti
Fotó: GLAMOUR

Folytatódik a Sztárban sztár leszek! A show ugye sosem állhat meg, és ehhez ütős, látványos ruhákra is szükség van. Kazal Viki, Tóth Gabi stylistja egy meglehetősen megosztó szimbólumot használt fel a második élő adás ruhájához. Van, aki imádja ezt a mágikus állatot, és van, aki egyenesen irtózik tőle.

Mágikus védelem

Arról kérdeztem Kazal Vikit, hogy miért választottak egy ilyen rizikós állatot inspirációul és motívumként, mint a kígyó. Arról már előljáróban is tájékoztatott a stylist, hogy Tóth Gabi minden egyes ruhájának nagyon komoly háttere, mondanivalója lesz, de ezen azért meglepődtem.

Én például nem szívesen viselek magamon kígyó motívumot, de persze látom más nőkön, hogy ékszereket, aranygyűrűt, aranykarperecet is hordanak kígyó motívummal, ami azt jelenti, hogy nem egyszeri divathóbortként viselik, tehát nem félnek tőle, sőt, vonzódnak hozzá.

„Ez a szimbólum valóban megosztó, de a ruha inspirációjához tartozik, amivel magyarázatot nyer, miért ezt választottuk. A ruha neve Ureus. Az ureusz kígyó, a harcos kobra az ókori Egyiptomban a fáraó koronáját személyesítette meg. A kígyó feje a homlok területére esett, a harmadik szem helyére. A belső látás állapotát és a világegyetem irányítását jelképezi. Vagyis egyfajta tudatosságot is szimbolizál, illetve az önreflexió meglétét. Ennek a képességnek a hatalmában alkalmasak vagyunk reálisan értelmezni a körülöttünk történő eseményeket, azok hatását és megfelelően reflektálni rá.” – válaszolja igen felkészülten Viki.

Köllő Babett macis ruhájáról hetekig fognak beszélni, ez a Sztárban sztár leszek ékköve

Nem általános, hogy egy ruhával kapcsolatban ilyen messzire kalandozik a társalgás, ezért még a szokásosnál is kiváncsibb vagyok arra, hogyan is készültek el ezzel a koncepcióval, hogy Gabinak ilyen legyen a ruhája. Viki elmondja nekem, hogy:

A Gabi körül lévő felhajtás következményeként szeretnék az alkotás kifinomult eszközeivel válaszokat adni az esetleges támadásokra.

Az inspiráció tehát adott, innentől külön élmény számukra visszanyúlni a történelmi korok meglehetősen színes történeteihez, és beemelni a megfelelő valós vagy kitalált elemeket az alkotási folyamatba. Viki elmondása szerint különösen nagy élmény ezt integrálni a ruhába úgy, hogy az valós értelmet nyerjen.

Tóth Gabi a legjobb formájában

Kiváncsi vagyok, ha már beengedtek a backstage-be, hogy vajon mi az a ruhafazon, ami tiltólistán van Tóth Gabinál, és mi az, ami kifejezetten favorit. A stylistja elmondja, hogy miután Gabinak nagyon hosszú és formás lábai vannak, szeretik hangsúlyozni. Beavat azonban abba is, hogy a gazella lábak okán arányaiban rövidebb Gabi felsőteste, ezért a túlságosan zárt ruhák nem állnak jól neki.

Gabi nyakát és a dekoltázsát mindenképp szabadon kell hagyni.

A hajjal kapcsolatban már megtudtuk, hogy Gabi rövid frizurája kifejezetten nagy kreativitást követel a csapattól, hogy hétről hétre valami újdonságot tudjanak mutatni.

Tóth Gabi glitteres frizurája a Sztárban sztár leszek! negyedik szériájának második élő adásában
Fotó: GLAMOUR

Gabi hajára ezúttal arany glitter került, ami csodásan harmonizál a ruháján lévő, védő kígyómotívummal. Sári Kata fodrász mindig a fej formáját követve fésüli le a haját, mert Gabinak különlegesen szép fejformája van. A sminkje egy klasszikus füstös szemfestés lett, amibe Jónás Kata sztársminkes belecsempészett a szemhéj mozgópontjára egy finom szemcsézettségű csillámport is. Mivel a szem intenzív, a száj ezúttal naturális maradt.

Az előzetes rajz Tóth Gabi Sztárban sztár leszek! ruhájáról
Fotó: GLAMOUR
Tóth Gabi mellkasán egy kígyó volt a Sztárban sztár leszek! adásában
Fotó: GLAMOUR
Tóth Gabi csizmája is izgalmas, cipzárral díszített a Sztárban sztár leszek! adásában
Fotó: GLAMOUR

Megvannak a Sztárban Sztár Leszek első kiesői

Megvannak a Sztárban Sztár Leszek első kiesői

A show előtti órák

Nem vagyok tapasztalatlan, ami a színpadok, forgatások backstagét illeti, mégis kíváncsi vagyok, ők hogyan oldják a stresszt, illetve hogy Viki mennyire éli meg feszültségtelinek a munkáját. „Leginkább akkor stresszes, ha nincs elég időnk felkészülni, illetve, ha az utolsó percben történnek változások. Mindent meg kell oldani, és abszolváljuk is ezeket a helyzeteket, de azért vannak stresszes pillanatok. Fontos számomra, hogy profikkal vegyem körbe magam. Majer Lilla divattervező barátnőm, kollégám profizmusa sokat segít abban, hogy ne stresszeljek. Úgy érzem, nyugodtan rábízhatom magam és a ruhát is, mert a lehető legjobb kezekben vagyunk Gabival. A műsor készítőivel természetesen előre leegyeztetem, mi a koncepciónk." Azt is elmondja Viki, hogy Gabinak nagyon erős és határozott elképzelése van a külsejével kapcsolatban.

Én megvívom vele a csataimat, ha szükséges, szerencsére elfogadja a véleményem.

Az is érdekelt, vajon mennyi idő alatt készül el Gabi az esti showműsorra. Kazal Vikitől megtudom, hogy Gabinak körülbelül három órára van szüksége ehhez.

Ilyenkor már készül, hangolódik az élő showra. Zenét hallgatunk, együtt vagyunk a lakóautóban. Készül a smink, a frizura, beszélgetünk, szóval mentálisan mindannyian belehelyezzük magunkat a helyzetbe, és támogatjuk Gabit.” – avat be a show előtti pillanatokba Viki.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! mágikus ruhájában
Fotó: GLAMOUR
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kos bosszús, az Ikrek kalandozik - március 3.

Napi horoszkóp: A Kos bosszús, az Ikrek kalandozik - március 3.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)