Tragédia! Meghalt Ariana Grande egykori szerelme: Mac Miller

2018.szeptember.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi időben riasztóan sok tragédia árnyékolja be a hip-hop feltörekvő reménységeinek a világát. A túl gyorsan túl nagy népszerűséget elérő fiatalok úgy tűnik, nem képesek kezelni a nyomást, a túlságosan megnövekedett elvárásokat.

Mac Miller
Fotó: Getty Images

A most 26 éves korában elhunyt rapper, Mac Miller egyik legutolsó interjújában éppen arról beszélt, hogy túlságosan nagy lett rajta a nyomás, amit valójában nem tud kezelni. Ugyan egyelőre hivatalosan nem tudjuk, hogy mi vezetett a fiatal sztár halálához, de az biztos, hogy ennek a nyomásnak, amiről egyébként Miller valójában évek óta beszélt, köze van.

Malcolm James McCormick néven született 1992, Pittsburgh-ben. Már nagyon fiatalon 14 évesen elkezdett rapelni, annyira beleszeretett a dologba, hogy hamarosan saját bevallása szerint csak ez létezett az életében. Húsz évesen már komoly lemezszerződése volt, közben autodidakta módon tanult meg zongorázni, gitározni, dobolni és basszusgitározni. A dalait saját maga hangszerelte, és megszállottan dolgozott, 2011-es debütáló lemeze óta az idén augusztusban megjelent Swimming című albuma már ötödik volt a sorban, miközben folyamatosan mixtape lemezeket is készített.

Mac Miller és Ariana Grande a manchesteri áldozatok emlékéért tartott koncerten:

Mac Miller és Ariana Grande
Fotó: Getty Images

Mac Miller súlyosan politoxikomán volt, állítólag mindenféle szerre, például a köhögéscsillapító szirupra is képes volt rászokni. Tinédzserkorában mértéktelenül ivott, később őszintén beszélt róla, hogy gyakorlatilag megállás nélkül drogozik. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy jobb passzban van, mert nem minden percben van beállva. Nem tagadta a függőségét, nem tagadta, hogy egy szörnyen megviseli a szervezetét, de arra képtelen volt, hogy megpróbáljon leszokni. A nem hivatalos hírek szerint drogtúladagolásban halt meg, de nem lehet kizárni, hogy ez szándékos volt. A hip-hop sztár két évig járt Ariana Grandéval, akivel májusban szakított. Az énekesnő azóta már menyasszony, állítólag Miller problémáinak nem tett jót, hogy egykori szerelme körbezsongta az új pasijával az egész médiát, ráadásul Millert is mindig exe hurrikánként lecsapó szerelméről faggatták, ezzel szembesítették.

Mac Miller
Fotó: Getty Images

Akármi is történt, rettenetes, hogy egy ilyen fiatal és tehetséges, sőt sikeres embernek ilyen értelmetlenül és korán kell meghalnia, és hiába számít sztárnak, hiába küldött egyértelmű jeleket arról, hogy aggasztó az állapota, mégsem tudott segíteni neki senki.

Nyugodjék békében!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője