Túl jó nő, és még vetkőzni is szeret

2012.május.25.

Alice Eve két éve tűnt fel, a Túl jó nő a csajomban, és rögtön belopta magát a mozirajongók szívébe. Úgy tűnik, a rendezők is felfigyeltek rá, hiszen 2012-ben két szuperprodukcióban is felbukkant. A nemrég mozikba került A hollóban Edgar Allen Poe szerelmeként látjuk, a Men in Black - Sötét zsaruk harmadik részében pedig egy fiatal ügynököt alakít.

Született: 1982. február 6-án, Londonban

Család: Édesapja, Trevor Eve és édesanyja, Sharon Maughen is színészek, így egyértelmű volt, hogy a kis Alice is szülei nyomdokaiba lép. Két öccse van, Jack és George. Alice ereiben angol, walesi és ír vér is csörgedezik. A család Los Angelesbe telepedett át, ahonnan csak 1995-ben költöznek vissza az Egyesült Királyságba. Alice jelenleg ingázik London és Los Angeles között.

Filmes karrier: Az Egyesült Királyságban kezdte el építetni karrierjét, a BBC több sorozatában szerepelt, többek között a Poirotban és a Hawkingban is. Első filmes szerepét 2004-ben kapta, a Nőies játékokban. 2006-ban jött két újabb film, A nagy kvízválasztó és a Rosszbarátok, de ebben az évben színházi szerepeket is kapott. Színpadi teljesítményéért jelölték a Theatregoers` Choice Awards-on, a legjobb női mellékszereplőnek járó díjra. 2010-ben belépett a hollywoodi hírességek közé, amikor szerepet kapott a Túl jó nő a csajomban. Feltűnt a Szex és New York második részében, ahol Charlotte ír dadusát, Erint alakította, az HBO saját gyártású sorozatában, a Törtetőkben ő volt Sophia az újságíró. 2012-ben két nagy szuperprodukcióban is feltűnik, A hollóban Edgar Allen Poe szerelmét , a Men in Black - Sötét zsaruk harmadik részében pedig egy fiatal ügynököt alakít.

Kattints a képre, és nézd meg Alice-t a vörös szőnyegen, és a magazinokban!

Érdekességek:

David Bowie-hoz és Mila Kunishoz hasonlóan Alice Eve is heterokrómiás, az egyik szeme kék, a másik pedig zöld.
A 30 éves színésznő a férfimagazinok kedvence, jó párszor láthattuk már hiányos öltözetben pózolni, ami nem meglepő, hiszen egy igazi szőke bombázóról van szó.
A túl jó nő a csajomban a szüleit saját szülei, Trevor Eve és Sharon Maughen játszották.

Miért imádjuk?

Szenvedélye a színészet. Egy interjúban a következőt mondta:
A színház varázslat, de ott van a szomorúság. Ha lehúzták a függönyt, vége van. Az a produkció már soha nem ismétlődhet meg ugyanabban a formában. Egy emlék marad. Amikor filmet készítesz, az az örökkévalóságnak szól.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói