Újabb családi viszály: Selena Gomez anyja ellenzi, hogy lánya a perverz rendezővel dolgozik

2018.január.17.

Az elmúlt hetekben Woody Allen 1992-es botrányától volt hangos az internet, ugyanis ismét felszínre került az a már lezárt ügy, miszerint a rendező molesztálta akkor 7 éves fogadott lányát. A jelenlegi hangulat miatt több színésznő is elpártolt most mellőle, sőt legutóbbi közös filmjük bevételét a Time`s Up kampánynak ajánlották. Azonban úgy tűnik, még egy ilyen súlyos vád sem fordít mindenkit a rendező ellen.

Selena Gomez és Woody Allen
Fotó: Profimedia

Allen legújabb filmjében Selena Gomez is szerepet kapott, és kolléganőitől eltérően ő nem érzi úgy, hogy vissza kellene lépnie ettől. A popsztárt láthatólag cseppet sem zavarja az ügy, azonban édesanyját annál inkább. Teefy Insta-posztjában elárulta, hogy lánya egyszerűen hajthatatlan.

"Sajnálom, de Selenát nem lehet rávenni valamire, amit ő nem szeretne. Hosszasan beszélgettem vele arról, hogy ne dolgozzon a rendezővel, de nem segített. Csodálatos emberek veszik körül, és ő maga hozza meg minden döntését. Teljesen mindegy, milyen keményen próbálod meggyőzni. Süket fülekhez beszélsz" - fejtette ki az anyuka

Ez az újabb konfliktus csak olaj volt a tűzre Selena Gomez és Mandy Teefy kapcsolatában. Az anya-lánya páros pár héttel ezelőtt úgy összeveszett Justin Bieber miatt, hogy még Instagramról is törölték egymást. Vajon mennyit bír még el a kapcsolatuk?

Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít