Újra GLAMOUR-napok! Jön a Shoppingünnep!

2017.szeptember.13.

Tudjuk, hogy vártad már, és végre újra eljött: október 12-15. között ismét GLAMOUR-napok országszerte, több mint 3000 üzletben, 290 márka kedvezményes kuponjával vásárolhatsz.

Aligha kell bemutatnunk a GLAMOUR magazin shoppingünnepét, hiszen mindenki tudja, hogy évente kétszer, tavasszal áprilisban, ősszel októberben eljön a hétvége, amikor a magazin által biztosított kedvezményekkel sokkal olcsóbban frissítheted fel a gardróbodat. Persze, az évek során növekedett az esemény, így aztán ma már nem csak a ruhatárad, de az egész háztartást kedvezményesen szerelheted fel, sőt még szuper programokra is eljuthatsz a GLAMOUR-napok segítségével. Éppen ezért érdemes alaposan áttanulmányozni a kuponfüzetet, és jó előre eltervezni, hogy mire is szeretnél összpontosítani, mit szeretnél beszerezni a Shoppingünnep hétvégéjén.

Ahhoz, hogy részt vegyél a GLAMOUR-napokon nem kell mást tenned, csak megvásárolnod a GLAMOUR magazin októberi lapszámát, ami mellé megkapod a kedvezményeket rejtő kuponfüzetet. Ne feledd, a magazinban a sok-sok érdekes cikk, interjú mellett rengeteg konkrét tippet is adunk (még a fiúknak is!), hogy mit érdemes beszereznetek ezen a hétvégén.

A GLAMOUR-napok rutinos résztvevői már tudják, hogy két szerencsés, aki játszik velünk, számos egyéb nyeremény mellett, akár 100 ezer forint költőpénzt is nyerhet. Ezzel persze nem ér véget az esély a nyereményre, hiszen idén először azzal is nyerhetsz, ha a beszerzett kincseidről haul videót forgatsz. Gondoltunk a GLAMOUR-napok hőseire is, az eladókra, akik állják a sarat a karácsonyi forgalommal vetekedő tömeggel, és kedvesen próbálják megkönnyíteni a vásárlást neked. Add a számodra legszimpatikusabb, legsegítőkészebb eladónak a kuponfüzetben található speciális GLAMOUR-napok Hőse-kupont, így értékelve a munkájukat.

Szerezd be a GLAMOUR októberi lapszámát, alkoss terveket, tájékozódj a kedvezményekről, vágd ki a kuponokat, játssz a nyereményjátékainkon, és legyen nagyon boldog a GLAMOUR-napod!

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján