Végre itt van! A GLAMOUR márciusi száma megérkezett Selena Gomezzel a címlapon

2018.február.14.

Végre megérkezett az év első GLAMOUR magazinja, amivel máris a jövőbe tekintünk, és izgatottan készülünk a tavaszra. Ebben lesz segítségedre a márciusi lapszám mellé csomagolt 2018-as tavasz-nyári Trendbiblia, amiben felkészítünk a közelgő szezon legfontosabb trendjeire.

Címlapon a hamuiból főnixmadárként újjászületett Selena Gomez, aki élete egyik legőszintébb interjújában mesél a hírnevével együttjáró nehézségekkel, a szerelemről és a depresszióról.

Ebben a hónapban Csobot Adél gardróbjába tekintünk be, a népszerű énekesnő és közösségimédia-sztár a szezon legmenőbb darabjait viseli. A tavasz a felfrissülést is jelenti, ami nemcsak a ruhatáradat érinti, 21 nap alatt már egészségesebbé teheted az életed, csak fogadd meg tanácsainkat.

Természetesen ebben a hónapban is felkészítünk mindazokra az újdonságokra, amikre figyelned kell a divat és a szépség terén, bátran böngészd a márciusi lapszámunkat, és válogassa a számtalan tipp között. Ne feledd, áprilisban már jön a GLAMOUR-napok, úgyhogy érdemes előre tervezgetni.

Minden lapszám mellé csomagoltunk egy kis Haribo édességet, de ha a 995 Ft-os változatot választod, akkor egy Susan Mallery romantikus regénnyel is meglepünk, hogy a zimankós februári hónapot valamivel felpezsdítsük.

Bátran előre! És ne feledd, még tart a Women of the Year szavazás, és március 1-én mindenképpen kattints a glamour.hu-ra, mert élőben közvetítjük a gálát, ahol kiderül, kik lesznek Az Év Női 2018-ban!

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!