Viszkok Fruzsival a címlapon itt a májusi GLAMOUR

2022.április.12.

Végre megérkezett a GLAMOUR magazin májusi lapszáma, amelyhez ezúttal két mellékletet is kapsz ajándékba. Immár tizenharmadik alkalommal veheted a kezedbe a GLAMOUR Mami mellékletet, és Tedd! mellékletben pedig a lelassulás, a slow life kapott főszerepet.

 Viszkok Fruzsi a GLAMOUR 2022-es májusi címlapján
Viszkok Fruzsi a GLAMOUR 2022-es májusi címlapján

Címlapunkon az egyik legismertebb, és legszorgalmasabb hazai influenszer Viszkok Fruzsi szerepel, akiről exkluzív interjúnkban kiderül, hogy az életének mely területén a legspontánabb, de az is, hogy mivel foglalkozna, ha nem hivatásos tartalomkészítő lenne.

A magazinban szó lesz arról, hogy a média szóhasználata hogyan teszi látszólag elfogadhatóvá a párkapcsolati erőszakot, arról, hogy a ruhakölcsönzés megmentheti-e a divatot. Interjút olvashatsz Osvárt Andival, Tatár Csilla beavat a YouTube-on is folytatódó karrierjébe, Tóth Andi pedig a gardróbját mutatja be.

A GLAMOUR 2022-es májusi Tedd! mellékletének címlapján Hadnagy Tímea, Dj Yamina és Verrasztó Evelyn

A Tedd! mellékletünk arra buzdít, hogy ne rohanj, add meg mindennek a módját, értékeld a választásaidban az időigényes különleges szakértői munkát. Fantasztikus hazai sztárok, influenszerek segítenek megélni a pillanatot, átadni magad a slow life életérzésnek.

Nagy-Kovács Ramóna, azaz Kovirami a GLAMOUR 2022. májusi számának GLAMOUR Mami mellékletének címlapján

A GLAMOUR Mami mellékletünk címlapján Nagy-Kovács Ramóna, azaz Kovirami szerepel, aki saját életmódprogramjáról mesélt nekünk, elmeséli az anyává válásának történetét Annoni Zita. Szóba kerül a gyermekek szexuális edukációja, újra beszélünk a szülés utáni depresszióról, vagy a várandósság alatti szexuális életről.

A májusi lapszámunk felvezetőjeként olvassátok el főszerkesztőnk, Maróy Krisztina bevezető levelét:

Lehet-e egyáltalán fókuszt tartani?

Viszkok Fruzsi a 2022. májusi GLAMOUR magazin címlapsztárja

Nem tudom, neked sikerül-e, de én úgy élem meg, hogy egyre nehezebb koncentráltan, eltervezetten vezetni az életünket, annyi a bizonytalanság, a kérdőjel, a fenyegetés, az információ, a nyomasztó dolog. Közben minden aktivitásra szólít fel: vegyél részt, változtass, gondold és tervezd újra, alakítsd te! Mindezt még megspékeli az az állandóan jelen lévő érzés, hogy mintha már mindenről lemaradtunk volna, mintha mindenki előrébb tartana mindenben, mint mi. Talán elég jól összefoglaltam, hogy miben kell részt vennünk nap mint nap. Sajnos nem fogom tudni megmondani neked, hogy mi a kiút ebből a tarthatatlan, nyomasztó helyzetből, de beszélgetni tudunk róla, és kétségtelen, hogy minden fojtogató helyzet, érzés kicsit enyhül akkor, ha beszélünk róla, ha van kivel beszélni róla. Persze fel kell vetnünk a magány kérdését is, váltanunk kell pár szót a közösségi médiáról, vagy divatosabb nevén a metaverzről, amiben az életünk jelentős részét töltjük, és persze a változásunk tudatosításában nem maradhat ki az öltözködés, az étkezés kérdése sem, hiszen ezek is meghatároznak bennünket és azt, hogyan érezzük magunkat. Időnként tarts digitálisdetox-napot, és olvasgass, töltődj fel, kicsit minden jobb lesz utána, hidd el!

Ez is érdekelhet

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően