Viszlát Lila akác köz, viszlát Született feleségek!

2012.május.11.

Hihetetlen, de igaz: április végén leforgatták a Született feleségek utolsó részét. Az évadzáró epizód, amit május 13-án adnak le az amerikai ABC csatornán, pontot tesz a történet végére, és egyben sorozatfinálé is lesz.

A Született feleségek sikerszériája nyolc éven át tartott, tele izgalommal, fordulatokkal, titkokkal, humorral, na meg bűntényekkel, gyilkosságokkal, és mi hétről-hétre alig vártuk, hogy összefussanak a szálak. A sorozat szereplőiből világsztárok lettek, ekkora népszerűségre egyikük sem számított. Bree, Susan, Gaby és Lynette belopta magát a szívünkbe, és az őket játszó színésznők nevét is megismertük. Marcia Cross, Teri Hatcher, Eva Longoria és Felicity Huffman ma már nem csak a sorozatbeli karakterük miatt ismertek, karrierjük szépen ível felfelé, szerepekkel bombázzák őket , tervezők és kozmetikai cégek versengenek a kegyeikért.

született feleségek, epizód, utolsó

Búcsúzásképpen mi egy divatügyi válogatást készítettünk a Született feleségek sztárjairól. Stílus Lila akác közön innen és túl.

Marcia Cross - Bree Van de Kamp

Bree a mindig pedáns konyhatündér, aki széles mosollyal viseli a legkínosabb helyzeteket is. A sorozatban kerek nyakú kasmír pulóvert, elegáns kosztümöt és gyöngysort visel, ő az, akit sosem látunk pizsamában, kócos hajjal, eltekintve azoktól a részektől, amikor alkoholba fojtja bánatát, és az öntözőrendszer ébreszti a ház előtti gyepen. Marcia Cross a valóságban sokkal lazább, mint az általa megformált karakter, szívesen visel farmert pólóval, és a tornacipőtől sem riad vissza. A díjkiosztókon azonban mindig kitesz magáért: a 2011-es NCLR Alma Awards-on viselt sötétkék Jean Fares Couture ruhájában lélegzetelállítóan nézett ki.

Marcia Cross, született feleségek, vörös szőnyeg

Teri Hatcher - Susan Delfino

A kicsit bolond, szétszórt Susannek köszönhetjük a legviccesebb jeleneteket, gondoljunk csak arra a részre, amikor törülközőben kizárja magát a házból. Ő a laza anyuka, aki farmerban és topban érzi magát a legjobban, de ha kell, kicsípi magát. Teri Hatcher 47 évesen is fantasztikusan néz ki, csodás alakja miatt bátran felvehet kihívóbb ruhákat is. A hétköznapokban a kényelmes viselet híve, szereti a farmer shortokat, és a laza szoknyákat. Hivatalos eseményeken a monokróm összeállításokat szereti, de néha meglepi a közönséget egy-egy feltűnő, színes ruhával is. A 2009-es Screen Actors Awardson ezt a féloldalas törtfehér Monique Lhuillier ruhát viselte, és hozzá Jimmy Choo platform magassarkút vett fel.

teri hatcher, született feleségek

Eva Longoria - Gabrielle Solis

Gaby a telhetetlen, boltkóros exmodell, akinek sosincs elég ruhája, és jól felvágták a nyelvét. Mindig eléri, amit akar, ezt legfőképp férjén és az ő hitelkártyáján keresztül teszi, de a sorozatban bebizonyítja, hogy több, mint egy üres fejű szépség, és képes küzdeni a családjáért, barátaiért. A legcsinosabb ruhákat hordja, a sminkje mindig kifogástalan, Aston Martinnal jár bevásárolni, ő a férfiak álma, a tökéletes nő prototípusa.Eva Longoria profitált a legtöbbet a sorozatból, rengeteg filmes ajánlatot kapott és olyan cégek kérték fel kampányaikhoz, mint a Pepsi vagy a L`Oreal. A 66. Golden Globe díjkiosztón Reem Acra tűzpiros estélyiében ő volt az est végzet asszonya.

Eva Longoria, született feleségek

Felicity Huffman - Lynette Scavo

Lynette Scavo élete nem a fényűzésről szól, hanem a házimunkáról és a gyereknevelésről. A főállású anya, aki feladta a karrierjét, minden erejét a család összetartására összpontosítja. Legtöbbször meggyötört családanyaként látjuk, akinek mindig helyén van az esze és a szíve. A sorozatban általában inget és farmert visel, nőies ruhákat ritkán látunk rajta. Felicity Huffman 2005-ben Emmy-díjat kapott Lynette megformálásáért. A paparazzi képeken Lynette-hez hasonlóan, farmerban és lazább felsőkben van, nem hangsúlyozza nőiességét, azt meghagyja a vörös szőnyegre. A 2006-os Golden Globe díjátadón szinte ragyogott ebben a fehér, empire szabású Marchesa ruhában.

Felicity huffman, született feleségek

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő