Diana hercegnő örökre száműzte ezt az egy dolgot a válása után

Diana hercegnő korunk egyik legmeghatározóbb stílusikonja. Milliók nézték, milyen ruhákat visel, és most is rengetegszer inspirálódnak a királyi család női tagjai a hercegnő egykori ruháiból. De volt egy márka, aminek a logójára rá sem bírt nézni személyes okokból.

Diana hercegné
Diana hercegné 1997-ben
Fotó: Northfoto

Rengeteg designer márkát viselt az évek során, és a divatházak is sorban álltak, hogy öltöztessék. Válása után sem hagyott alább a divat iráni szenvedélye, azonban volt egy márka, amire Diana hercegnő sokáig nem tudott rá se nézni, miután a kezdőbetűje egyfajta triggerként kapcsolat be nála.

Az ikonikus logó

Egy-egy márkának megvan az az ikonikus logója, amelyet ezer közül is fel lehet ismerni, ami alapjaiban határozza meg, és amit, ha meglát az ember, akkor azonnal a divatház jut eszébe. Nos, Dianának nem csak a márkát juttatta eszébe a Chanel logója, azaz a két egybefonódó C-betű. Jayson Brundson 1996-ben dolgozott együtt Dianával Ausztráliában, és a Harper’s Bazaarnak mesélt később arról, miért nem tudta elviselni Diana a logó látványát.

Diana hercegné 1992-ben Chanel ruhában.
Fotó: Getty Images

Szomorú emlékek

Egy alkalommal, amikor Diana hercegnő egy kórházat látogatott meg, Joh Bailey megcsinálta a haját, ő pedig arról beszélt, hogy az eseményre egy világos Versace ruhában megy, de fogalma sincs, milyen kiegészítőket válasszon hozzá. Brundson segített neki választani, és a nagy kupac cipő közül felmutatott neki egy pár Chanelt.

Nem, ezt nem tudom felvenni a logó miatt. Camilla és Charles.

- mondta, és akkor egyértelművé vált mindenkinek a szobában, hogy a divatház logója a Károlyra és Kamillára emlékezteti.

Így nézne ki Diana hercegnő és más, fiatalon meghalt ikonok, ha ma is élnének

Nehéz házasság, még nehezebb válás

Diana és Károly kapcsolata elég gyorsan megromlott, 1992-ben váltak külön útjaik, miután Diana tudomást szerzett Kamilla és Károly kapcsolatáról. A két nő egyébként ismerte egymást, Diana a BBC-nek adott interjújában az egész furcsa viszonyról úgy nyilatkozott, hogy Nos, hárman voltunk ebben a házasságban, kissé zsúfolt volt. Válásukat 1996-ban véglegesítették.

Még több Diana hercegnő

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói