Három kéz, három láb! Ez aztán a Photoshop-baki!

2018.január.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahogy minden évben, idén is elkészült a Vanity Fair magazin Hollywood című különkiadása, ahol az idei Oscar-díj-esélyesek pózolnak. Az Annie Leibovitz által készített gyönyörű fotó szinte pillanatok alatt bejárta az internetet és sajnos nem csupán profizmusa miatt, pedig a sztárokról csodálatos pillanatokat örökített meg.

Vanity Fair címlap
Fotó: Instagram

A retusőrök azonban hatalmas bakit követtek el, nem is egyet, egyszerre kettőt. Ugyanis Reese Witherspoon-nak, aki idén ismét visszatért a Hollywood Issue címlapjára, három lábat, Oprah-nak pedig az egyik fotón három kezet szerkesztettek. Fogalmunk is, miért kellett ilyen szinten szerkeszteni a fotókat, de előnyük biztosan nem származott belőle.

Láttad? Minden idők legemlékezetesebb Vanity Fair címlapjai

A Twitteren természetesen pillanatok alatt megjelentek az élcelődő kommentek, ahol azt taglalták, Oprah-nak szüksége van három kézre, máshogy nem boldogulna a sok feladattal, Reese pedig nem csak színésznő, anya és producer is egyszerre, így nem csoda, ha három lábon áll!

I figured out the mystery of the 3 legs of #ReeseWitherspoon — the one labeled Leg no. 1 makes a severe bend to her left beneath Leg no. 3 and reappears as Leg no. 2. Like Oswald’s “Magic Bullet” theory. We just never noticed it before. (Now we’ll never NOT be noticing it.) pic.twitter.com/yZsJ5P8GIn— frazier moore (@tvfrazier) 2018. január 25.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

A rajongókon túl maga Reese és Oprah is beszáltak a kommentcsatába. Az egykori Dr. Szöszi viccesen egy megjátszott bocsánatkérést is közzétett!

″Ha jól sejtem már mindenki tudja... igen, három lábam van. Remélem ettől még el tudtok fogadni annak, aki vagyok!″ - írta Witherspoon

Oprah erre humorosan annyit reagált, hogy ő elfogadja őt háromlábúnak, ha Reese is elfogadja őt háromkezűnek.

Ezt olvastad már? Margot Robbie ebben a gyönyörű hófehér ruhában ünnepelte Oscar-esélyes filmjének ausztrál premierjét

A Vanity Fair a felháborodásokra reagálva azt nyilatkozta, a színésznő harmadik lába csupán a ruha bélése, viszont Oprah kezére már nem tudtak magyarázattal szolgálni, így ők is azzal a poénnal ütötték el, hogy: ″Mégis, hogyan tudna mindent megcsinálni, ha csak két keze lenne?″

Az online kiadásban pedig azt ígérték, javítják a hibát! De számunkra még mindig döbbenetes, hogy egy ilyen ikonikus magazin, ráadásul az év legfontosabb kiadásának címlapján hogyan tudott ekkora hibát elkövetni? Vagy lehet, hogy ez egy jól irányzott marketingfogás lenne?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője