A várandós Michelle Williams elképesztően erős beszédet mondott a női választás fontosságáról a Golden Globe gálán

2020.január.6.

2020 egy igazán csodálatos hírrel kezdődött, a szépséges és rendkívül tehetséges színésznő, Michelle Williams bejelentette eljegyzését a Fosse/Verdon sorozat egyik rendezőjével, Thomas Kaillal, akivel ráadásul babát is várnak.

A 39 éves színésznőnek már van egy közös gyermeke az elhunyt Heath Ledgerrel, illetve tavaly összeházasodott Phil Elverum dalszövegíróval, akitől alig egy év házasság után el is vált. Michelle Williams vőlegényét a sorozat forgatása alatt ismerte meg, és úgy tűnik, hogy a közös munka nemcsak egy új szerelem kibontakozását adta meg nekik, hanem el is nyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a minisorozatban nyújtott alakításáért.

Jön a baba, jön az esküvő - Michelle Williams így búcsúztatta az óévet

Jön a baba, jön az esküvő - Michelle Williams így búcsúztatta az óévetMikor Michelle Williams átvette a díját, akkor nemcsak kollégáinak köszönte meg az elismerést, hanem egy igencsak erőteljes beszédben felhívta a nők figyelmét a döntéseik fontosságára, és hogy feltétlenül fejezzék ki véleményüket a közelgő amerikai választások alatt is. Beszédét hatalmas üdvrivalgás fogadta, és legjobb barátnője, Busy Philipps még meg is könnyezte.

A várandós színésznő egy bájos baracszínű Louis Vuitton ruhában jelent meg a gálán, ugye milyen ragyogóan néz ki?

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi