Amal Clooney bebizonyította, hogy a csíkos még mindig nem unalmas!

2018.augusztus.5.

Az elmúlt időszakban Amal Clooney és férje George nem nagyon mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Utoljára akkor hallhattunk róluk, amikor George-ot motorbaleset érte. Szerencsére annak ellenére, hogy a balesetről készült videó alapján nagyon súlyosnak tűnt a dolog, végül pár nap alatt félépült.

Amal Clooney
Fotó: Rexfeatures

A boldog pár a hétvégén már romantikus vacsorára ment és majd kicsattantak a boldogságtól. Amaltól mindig el lehet lesni pár stílustrükköt, és ez most sem volt máshogy. A gyönyörű ügyvédnő egy Michelle Mason csíkos, hosszú ruhát viselt.

Amal Clooney ruháját nem igazán értjük, de csodálatosan áll rajta!

Amal Clooney ruháját nem igazán értjük, de csodálatosan áll rajta!

A ruha aszimmetriájának köszönhetően egyáltalán nem volt unalmas, sőt még visszafogott kiegészítőkkel, bézs magas sarkúval is érdekes tudott lenni. Úgyhogy, ha van otthon csíkos ruhád, azt egy randira nyugodtan bevetheted, akárcsak Amal.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BmDWOIRFw68/?utm_source=ig_embed" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Amal clooney and george clooney for the date night! Oh she rocks the strips! #amalclooney #georgeclooney #entertainers #lifestyle #lifestyleblogger #paperazzi #entertainers #entertainment #hollywoodcouple #hollywoodhotties #hollywoodactor #newyorknewyork #newyork_ig #newyorkcouple #couplegoals#10084; #marriedlife#128141; #marriedlife #blazezealinspire #streetwear #streetstyle #fashionnova #fashionblogger #newyorkstyle #newyorkfashion #newyorkstreetstyle #fashionable #fashionqueen #fashiontrends #fashiongoals Blaze,Zeal,Inspire.#128293; (@yourflame_) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2018, időpont: 2:41 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói