Döbbenetes átváltozás - nem fogsz ráismerni az X-Akták Scullyjára

2018.január.6.

A 49 éves színésznő ugyan sokat változott az elmúlt években, de hát ez természetes is, hiszen nagyjából 20 éve ismerjük, és ennyi idő alatt azért változik az ember.

Gillian Anderson
Fotó: Getty Images

A legszembetűnőbb persze, hogy az egykor barna hajú színésznőt egy jó ideje már szőkén látjuk. Gillian Anderson és híres szerepe Dana Scully, valamint a sorozat X-Akták között egy se veled, se nélküled kapcsolat van. Amikor újraélesztették a sorozatot, akkor az igazságtalan bérkülönbségek miatt majdnem elutasította, hogy az ikonikus szerepben térjen vissza. Most úgy hírlik, megint készül hátat fordítani a szériának.

Láttad már? Scully ügynök bikiniben a luxusjachton

Gillian Anderson addig is egyelőre élvezi a filmes partik szezonját, és tiszteletét tette az AFI díjátadón. De még hogy! Minket szinte sokkolt a megjelenése, hiszen először nem is ismertük fel a képeken a színésznőt. Eleve ritkán szokott nagyon sötét ruhákat viselni a vörös szőnyegen, most pedig egy mélykék csillogó díszítéssel ellátott ruhában érkezett. Az egyébként nagyon mutatós darab hátul igencsak kivágott volt, ami egy újabb viszonylag szokatlanul merész húzás a sztártól. A legmeglepőbb mégis az, hogy szemüvegben lépett a vörös szőnyegre, és a fekete keretes darab kissé fiússá tette a megjelenését. Sajtótájékoztatón már láthattuk szemüvegben Gillian Andersont, de vörös szőnyegen talán még sosem, egyszerre nagyon szokatlan, de elképesztően vagány is vele, nem?

Gillian Anderson szemüvegben a vörös szőnyegen
Fotó: Rexfeatures

Sajtótájékoztatón már korábban is láthattuk szemüvegben:

Gillian Anderson szemüvegben
Fotó: Getty Images

Gillian Anderson ruhájának hátrésze igen merész:

Gillian Anderson
Fotó: Rexfeatures

Vagány és nagyon szokatlan ez a megjelenés:

Gillian Anderson szemüveges szettben
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói