Évek óta titkolták, és most megtört a jég: Katie Holmes és Jamie Foxx együtt

2019.május.7.

Mi volt a Met gála szenzációja? Igen, Lady Gaga vörös szőnyeges vetkőzése tényleg nagy szám, és volt pár sztár, akik tényleg elképesztő szettekben érkezetek, na de talán mégis a legnagyobb szenzációt egy olyan páros okozta, akik hosszú évek óta együtt vannak, de nyilvánosan ezt még sosem vállalták, mostanáig.

Katie Holmes
Fotó: Rexfeatures

Nem is olyan régen még arról pletykáltak, hogy a hosszú évek óta egy párt alkotó színészpár Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak, de aztán nem sokkal később egy lesifotó bizonyította, hogy továbbra is együtt vannak. A Met gálára nem együtt érkezett a pár, hiszen Katie Holmes, hatalmas uszályos ruhájának tervezőjével Zac Posennel érkezett.

Zac Posen és Katie Holmes:

Katie Holmes és a divattervező Zac Posen
Fotó: Getty Images

Azonban a gálán már egy percig sem titkolták, hogy együtt vannak, sőt több képen együtt pózoltak, és ezzel hat (!) évnyi titkolózásnak, a nyilvánosság előli bujkálásnak vetettek véget. A Met gála nyilvánvalóvá tette, amit amúgy már eddig is mindenki tudott, hogy igen, Jamie Foxx és Katie Holmes egy pár. És nézzétek mennyire cuki, hogy még egymáshoz is öltöztek, hiszen a színész cipője pontosan passzol a színésznő ruhájához!

Katie Holmes a Met gálán Zac Posen ruhában
Fotó: Rexfeatures
Katie Holmes és Jamie Foxx
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói