Ha esetleg lemaradtál volna róla, Selena Gomez ilyen vidáman jelent meg első hivatalos eseményén, mióta szakítottak Justin Bieberrel

2018.április.16.

A tavalyi Coachella Selena Gomez és The Weeknd szerelmeskedéséről szólt, olyannyira, hogy első közös fotójuk rekordot is döntött Instagramon. Azóta persze, mint tudjuk, a szerelmespár szakított, Selena Gomez pedig ismét Justin Bieber karjaiban találta magát (majd ebből is kiszállt), The Weeknd pedig a legfrissebb hírek szerint több lánnyal is vigasztalódott az idei Coachella fesztivál első hétvégéjén.

Selena Gomez
Fotó: Getty

Egyelőre még nem tudjuk, hogy Selena Gomez fel fog-e bukkanni idén nyáron a népszerű zenei fesztiválon, de az, hogy mindkét exe, Justin Bieber és The Weeknd is ott vannak, és ráadásul tőlük hangos a sajtó, elég biztosan nem arra buzdítja majd, hogy ő is ott toporogjon a sztárok között.

A Coachella helyett Selena Gomez Andy Samberg oldalán szórakozott Los Angelesben:

Selena Gomez Andy Samberg
Fotó: Rexfeatures

Bár az utóbbi hónapokat minél távolabb próbálta tölteni a médiától, a szemfüles paparazzi Sydney-i hajókázása és néhány utcán való felbukkanása alkalmával is előszeretettel fotózta őt. Természetesen ismét azzal foglalkozott mindenki, hogy Selena felszedett pár kilót, ami szerintünk csak még nőiesebbé tette, ahelyett, hogy bármilyen kárt is okozott volna a szépségében. Nem beszélve arról, hogy lupuszos betegsége sajnos gyakori súlyingadozással is jár.

Selena Gomez azonban köszöni szépen, remekül érzi magát a bőrében, és ezt meg is mutatta nemrég első nyilvános megjelenése alkalmával a Justin Bieberrel való szakítós hír óta. A júliusban bemutatásra kerülő Hotel Transylvania 3 meséhez Selena is kölcsönözte a hangját, így csak természetes, hogy az animációs film sajtótájékoztatóját nem hagyta ki Los Angelesben.

Selena Gomez nagyon vidám hangulatban volt a sajtóeseményen:

Selena Gomez Miu Miu
Fotó: Rexfeatures

A dögös bubifrizurás Gomez egy bájos, púderszínű, apró ezüstösfényű gyöngyökkel díszített Miu Miu ruhában érkezett a fotózásra, ahol a hangján megszólaló Mavis figurával is pózolt.

Selena Gomez Hotel Transylvania 3
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói