Justin Bieber két év után visszatért a vörös szőnyegre - Nagyon igénytelenül

2018.március.19.

Nem tudjuk, mennyire igazak a hírek, vagy hogy egyáltalán tényleg szakításról van-e szó, minden esetre az utóbbi időben Justin Bieber és Selena Gomez eltávolodtak egymástól. Lehet, ez csupán amiatt történik, mert mindketten mással vannak elfoglalva, Bieber a sportolásban jeleskedik újabban, míg Gomez édesanyjával szeretné rendbe hozni a kapcsolatát, aminek az egyik fő elrontója maga Justin volt.

Justin Bieber
Fotó: Getty

Bármi is lehet kettejük kapcsolatának a hátterében, a tények magukért beszélnek: Selena az elmúlt napokban egy luxusjachton napozgatott barátai társaságában Ausztráliában, míg Justin a világ másik felén, Los Angelesben focizgatott meg hokizgatott, sőt még arra is jutott ideje, hogy ellátogasson egy premierre Hollywoodba.

Bella Thorne és Patrick Schwarzenegger szerelmi drámájának bemutatóján a film sztárjaival bulizgatott, erről videó is készült, sőt a premiert megelőző vörös szőnyeges bevonuláson is tiszteletét tette, ami már csak amiatt is különleges, mert Justin Bieber az elmúlt 2 évben nem jelent meg egyetlen vörös szőnyeges eseményen sem.

Justin Bieber Los Angeles
Fotó: Rexfeatures

Természetesen kicsit sem erőltette meg magát, a saját leszarom-stílusában öltözött fel, egyre hosszabb haja össze-vissza állt, még a pattanásait sem igyekezett elfedni.

Justin Bieber Hollywood
Fotó: Rexfeatures

Sosem rejtette véka alá, hogy milyen mélyen vallásos, ez volt az egyik ok, amiért ismét egymásra találtak Selenával. Fekete pulcsija hátán is a Fear of God, azaz Istenfélelem felirat szerepelt, amiben feltűnt a filmbemutatón.

Justin Bieber vörös szőnyeg
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói