Kate Middleton kedvenc tervezőjétől választott menyasszonyi ruhát Hilary Duff

2019.december.23.

Ahogy arról rögvest hírt is adtunk, Hilary Duff és Matthew Koma karácsony előtt összeházasodtak. A szűkkörű, családias hangulatú lagziról csak keveset lehetett tudni, de mint kiderült a Vogue magazin bekukkanthatott a készülődés pillanataiba, így most már mindent tudunk a színésznő ruhaválasztásáról.

Hilary Duff
Fotó: Northfoto

A menyasszonyi ruhát nem akárki, hanem Kate Middleton legkedvesebb tervezője az angol Jenny Packham készítette. Természetesen Hilary Duff az egyik legjobb barátnőjétől a stylist Jessica Pastertől kért segítséget, hogy megtalálják a legmegfelelőbb darabot a nagy napra.

8 szuperdrága és ikonikus menyasszonyi ruha

8 szuperdrága és ikonikus menyasszonyi ruha

Hilary semmiképpen nem szeretett volna habos-babos ruhát, mert mint mondta sem hozzá nem illik, ráadásul a párjának Matthew-nak is nagyon egyszerű a stílusa, és egyszerűen nem passzolt volna hozzá egy túlgondolt, uszályos ruhában. A Jenny Packham darabban a vállmegoldás tetszett a legjobban a sztárnak, és külön kiemelte, hogy nagyon könnyű, és könnyen viselhető volt a menyasszonyi ruhája.

Annak ellenére, vagy éppen azért, mert a ruha nagyon egyszerű hatást keltett, Hilary Duff ragyogóan gyönyörű volt benne. A külön hihetetlen, hogy Jenny Packham meglepte sztár kislányát egy gyönyörű kis ruhácskával, amiben a mamáját és a papáját segíthette a szertartáson. Igazán szép pár voltak és nem csupán az esküvői ruha, hanem az utána viselt arany kreáció is fantasztikusan állt Hilarynek.

Jenny Packham Hilary kislányára is gondolt:

A boldog pár a ceremónia után:

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke