Kim Kardashian alakja egy igazi homokóra ebben a mélyen kivágott ruhában

2018.július.3.

Kim Kardashian élete legjobb formájában van, ezt ő is tudja, és bizony mi is látjuk rajta. Persze, ez nem jött csak úgy magától a valóságshow-sztárnak, keményen meg is dolgozott érte, hónapokon át szigorú diétán volt és minden áldott nap komolyan edzett.

Kim Kardashian LA
Fotó: Profimedia

Az eredmény magáért beszél, bármit magára vesz Kim, abban úgy néz ki, mint egy bombanő! Természetesen híres kerekded formáitól nem szabadult meg, és ezt továbbra is szereti minden adandó alkalommal kiemelni, ahogy most is tette ebben a fehér szettben.

Ez itt épp egy Rick Owens összeállítás:

A napokban szépségmárkája, a KKW Beauty egy újabb közönségtalálkozót szervezett Los Angelesben, ahova 50 szerencsés rajongója kapott meghívást. A helyszínen jelen volt édesanyja, Kris Jenner és kedvenc sminkmestere és gyakori együttműködő partnere, Mario Dedivanovic.

Kim Kardashian West vékony alakját egy fehér ceruzaszoknyába és egy mélyen kivágott fehér atlétába passzírozta, hosszú fekete haját pedig lazán a feje tetejére tűzték. A sztár az utóbbi időben előnyben részesíti az ilyen lenge, világosszínű felsőket, ez már egy sokadik alkalom, amikor hasonlóban láthattuk.

Kim Kardashian
Fotó: Profimedia

Egy korábbi hasonló stílusú szett:

Azt azért tegyük hozzá, hogy a tökéletes tű fokán áthúzott derekának vékonyságán az is segít, hogy Kim Kardashian szorítót visel a ruhája alatt, ez itt jobban látszik:

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói