Kylie Jenner testőre kitálalt! Reagált a hírekre, miszerint ő Stormi igazi apja!

2018.május.15.

Kylie Jenner és Travis Scott szerelme váratlanul ért mindenkit, amikor pedig Kylie bejelentette, hogy várandós, szinte az egész világot sokkolta.

Kylie Jenner és Stormi
Fotó: Instagram

Most azonban már ideje lenne végre mindenkinek elfogadnia, hogy ők így együtt egy boldog család. De nem. A rosszindulatú emberek a kicsi első fotóit látva is azonnal pletykálni kezdtek és óriási sebességgel terjedt el, hogy Stormi valódi apukája igatából nem is Travis, hanem a Jenner lány testőre, Tim Chung.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2018, időpont: 10:01 (PDT időzóna szerint) defer src="//www.instagram.com/embed.js">

Kylie Jenner kislányának többe kerül a cipője, mint kéthavi lakbérünk

Kylie Jenner kislányának többe kerül a cipője, mint kéthavi lakbérünk

Tény, hogy a baba nagyon hasonlít a férfire, de ez még nem ok arra, hogy teljesen idegen emberek ilyeneket állítsanak. Hiszen, mint tudjuk, egy bébi a világon bárkire hasonlíthat ennyi erővel.

Most viszont Kylie testőre úgy döntött, kitálal és elmondja a véleményét az egész botrányról!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bin08irBoDF/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Birthday TIM CHUNG (@timmm.c) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2018, időpont: 8:36 (PDT időzóna szerint)

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Biq7AXPBwfA/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> My first and last comment. TIM CHUNG (@timmm.c) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2018, időpont: 1:27 (PDT időzóna szerint)

″Én egy nagyon privát személyiség vagyok és általában nem válaszolok a nevetséges pletykákra. Viszont Kylie, Travis és a kislányuk iránti tiszteletből szeretném tisztázni, hogy Kylie-val és a családjával a kapcsolatom kizárólag szakmai. Nincs is semmiféle sztori, és meg szeretném kérni a médiát, hogy többé ne hozzanak engem összefüggésbe az egésszel, mert ez tiszteletlenség a családdal szemben! ″- írta Tim az Instagramján

Egyébként Kylie Jenner elég egyértelműen kinyilvánította ebben a kérdésben a véleményét, Instára posztolt egy közös fotót gyermeke apjával és annyit írt a képhet: Stormi szülei.

Itt a vége akkor ennek a történetnek.

Ez is érdekelhet

Ez a nő abból él, hogy ő Katalin hercegné hivatalos hasonmása!

Ez a nő abból él, hogy ő Katalin hercegné hivatalos hasonmása!

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!