Meglátod Rihanna csizmáját és elájulsz tőle

2017.október.4.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @fentybeauty #GALAXY holiday collection!! badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 24., 07:57 PDT

Azzal már valószínűleg senkinek sem mondunk újat, hogy Rihanna hatalmas stílusőrületben van az utóbbi időben, hiszen mostanában egészen elképesztő szettekben láthattuk őt a vörös szőnyegen. Volt botrányosan szexi és ultraciki ruha is, úgy tűnik, a híresség most leginkább a figyelemfelkeltő és megosztó darabokat részesíti előnyben.

Itt nagyon csinos volt az énekesnő: Rihanna egy egzotikus latin táncosnő a vörös szőnyegen

Ezt semmi sem támasztja jobban alá, mint tegnap posztolt Insta-fotója, amin ismét egy elég karakteres darabot visel. Riri irtó dögös a fekete miniruhájában és dzsekijében, de térdtől lefelé jön az igazi csavar: a szexi szetthez egy hatalmas, szőrös, hegyes orrú fehér csizmát választott, azt a darabot, amit alig pár nappal ezelőtt mutattak be a kifutón.

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 2., 18:05 PDT defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js">

Az biztos, hogy Rihanna nagyon rajta tartja a szemét a divat ütőerén, a kérdés már csak az, hogy neked tetszik ez a lábbeli?

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet