Miley Cyrus lazán megvillantotta tökéletes hasizmát!

2017.november.16.

Miley úgy tűnik szerencsére tényleg jó útra tért és teljesen felhagyott az önpusztító életmóddal. Erről nem csak magánélete, de tökéletes alakja is tanúskodik.

Miley Cyrus
Fotó: Instagram

Láthatóan odafigyel magára és az egészségre helyezte a hangsúlyt. Most is éppen az edzőteremből lépett ki, amikor a szemfülesek lefotózták. Meg kell hagyni, tökéletes hasizmot villantott, amit mi is bármikor elfogadnánk.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #mileycyrus out in Los Angeles #9996;#65039; #instagood #instadaily #instagram #love #celebrity #celebrities #style #celebritystyle #spotted #fashoinista #fashion #fashionshow #celebritydailynews Celebrity Daily News (@celebritydnews) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 16., 06:45 PST

Miley-t sportos szerelésben láthatjuk, laza fonott copffal és piros fűzős sportcipővel. A legvagányabb kiegészítője azonban nem a nyaklánca volt, hanem szépen kirajzolódó izmai.

Ezt olvastad már? Miley Cyrus kedves videóval lepte meg a Las Vegas-i merénylet egyik túlélőjét

Reméljük Cyrus egyszer kiad egy edzéstervet, hogy mi is lekoppinthassuk!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói