Pont ezt a frizurát akarják most lányok milliói

2017.február.11.

Nem újdonság ez, csupán annyi változott, hogy míg régen a magazinokban és a videóklipekben felbukkanó sztárfrizurákat akarta mindenki, mára egy kicsit felgyorsultak a dolgok.

Kendall Jenner
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Az egyik közösségimédia-sztár új hajszínt választ, új fazonú frizurát vágat és máris mindenki őt akarja követni. Jól tudjuk, hogy a trendteremtésben a Kardashian-Jenner lányok teljesítenek a legjobban. Kendall Jenner természetesen ott van az éppen zajló New York-i divatheteken és máris a La Perla show egyik sztárja lett. A kifutón láthattuk először, hogy jelentősen megkurtították a frizuráját és egy vállig érő bobbal hódított a kifutón. Sokan azt gondolták, hogy ez egy újabb paróka, de nem. Kendall haja azóta is ilyen, sőt egy kis kilencvenes évekbeli csavarral félkontyba fogva viselte az utcán. Mondhatnád, hogy ezzel aztán nem találta fel a spanyolviaszt és ez így is van, de valahogy az Instagram és egyéb közösségi felületein egyre csak gyűlő kommentek alapján úgy tűnik, hogy Kendall Jenner megint eltalálta, hogy mire is vágynak éppen a követői.

Kendall Jenner hosszú bob frizurával
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix
Kendall Jenner új frizurával a kifutón
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @KendallJenner leaving V Magazine offices in New York City #kendalljenner Kendall Jenner Snapchat (@kendalljennersnapchats) által közzétett fénykép, 2017. Febr 10., 18:42 PST

Ez is érdekelhet

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tóth Andi tisztázta Marics Petivel való szakítását

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói