Selena Gomez magasról tesz Justin Bieber és Hailey Baldwin eljegyzésére

2018.július.10.

Igen, eljött a nap, amikor Justin Bieber eljegyezte a barátnőjét, Hailey Baldwint. Ez az a helyzet, amire senki sem számított, főleg nem a volt barátnő, az állítólagos nagy szerelme, Selena Gomez. Valószínűleg azt sem lehetett kellemes Selenának olvasni, hogy Justin Haileyt "élete szerelmének" nevezte az első nyilvános posztjában az eljegyzésről.

Selena Gomez
Fotó: Profimedia

Ez nem szenzációkeltés, hanem tények. Bárki, aki már szerelmes volt, és a volt szerelme más mellett találta meg a boldogságot, az tudja, hogy milyen érzés ez a másik félnek. Hiába válhattak el békében, hiába nincsen már egyik fél részéről sem feldolgozatlan érzés, az ember büszkeségét akkor is próbára teszi egy ilyen helyzet. Hiszen ki nem a győztes szerepében szeretne lenni? Most ez úgy tűnhet, hogy Justin Bieber, aki Selena Gomez előtt megtalálta a párját.

Természetesen nem tudjuk mi állhatott sokadik szakításuk hátterében, és azt sem tudhatjuk Selena Gomez valójában mit gondol exéről vagy egyáltalán erről az egészről (lehet, hogy ő a világ legfelnőttebb és legegészségesebb nője, és őszintén örül Justin boldogságának – mi biztos képtelenek lennénk erre), de annyi biztos, hogy ebben az esetben nemcsak Justin nyert. Gomez legalább annyira győztesként jött ki a dologból, mint volt barátja, hiszen nem neki kell lekötnie magát egy botrányhős mellett, nem neki kell elnézni minden hangulatingadozását, stílusváltását, hisztijét, hanem övé a világ, előtte áll a jövő és azt csinálhat, amit csak akar. Ha ez nem győzelem, akkor semmi nem az!

Selena Gomez Justin Bieber
Selena Gomez Justin Bieber
Fotó: Profimedia

És győztesekhez híven, Selena Gomez Justin és Hailey enyelgésének nézegetése helyett egy luxusjachton tölti az idejét, és közben baromi jól néz ki!

Selena Gomez jacht
Selena Gomez jacht
Fotó: Profimedia

Imádjuk rajta ezt a lenge, téglaszínű nadrágot a fehér crop toppal, egyszerű, szexi, laza! Így kell ezt csinálni!

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke