Utazás a világ körül a Coccinelle táskáival

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Coccinelle márka jóvoltából Milánóba kaptunk meghívást Szilágyi Szilvivel a Sylviszilagyi blog szerkesztőjével, ahol elsőként csodálhattuk meg a 2018-as tavasz-nyári kollekció mesés táskáit melyet nők terveznek nőknek.

Ki ismerhetné jobban egy nő táskával szemben támasztott igényeit mint a márka kreatív női tervezőpárosa Eleonora Pujia és Vinciane Strovenaker! A tervezésnél a funkció kulcsszerepet játszik, előtérbe helyezve a mai modern nők mindennapos szükségleteit és vágyait. Így készülnek az álomtáskák!

Az "olasz meló"
A márkát eredetileg 1978-ban alapította Giacomo Mazzieri az addig csak sonkáiról és sajtjairól ismert pármai tartomány egyik városában, Sala Baganza-ban,Olaszországban. Mára a Coccinelle egy közismert nemzetközi világmárkává nőtte ki magát, kreációit 70 saját és 1250 multibrand üzletben forgalmazzák nemcsak világszerte, de itt Budapesten is az Andrássy út 13. és a MOM Parkban megtalálható üzleteikben. Egyedi dizájn, minőség jellemzi a darabjaikat, fontos a tradicionális kézimunka, és a minden részletre kiterjedő precizitás. Ezek a kulcsszavak a Coccinelle márka mögött.

Nézd meg! Tanulj stíluskeverést a H&M pr-menedzserétől

Te és én
A 2018 tavasz-nyári kollekció egy kalandos utazásra invitál bennünket a világ körül, amely sokszínű és bár számtalan nyelvet beszélnek rajta, mégis egy multikulturális egységben forr össze. A "Nemzetek arca" névre keresztelt kollekció a szabadságot és függetlenséget hirdeti. Mert mindannyian egy nagy globális családhoz tartozunk és együtt élünk ezen a csodás bolygón ami az otthonunk. A kollekcióban az afrikai kultúra gazdag szín- és formavilága ötvöződik a 20. század nyugati társadalmának avantgard stílusával, sztereotípiáktól mentes szabad előadásmódban interpretálva. A prezentáció stílusosan egy burjánzó dzsungelben került bemutatásra, ahol az ösvényeken lépésről-lépésre haladva a lehajló lombok közül bukkantak elénk a szebbnél szebb táskakreációk.

Már most kezdj gyűjteni rájuk!
Az ikonikus Ambrine és Arlettis minitáskák most megújultak. Impozáns motívumvilággal és új, innovatív anyagokból gondolták újra őket. Az etnikus, zig-zag, hímzett és lyuggatott formák egy elképzelt totemoszlop mintavilágát keltik életre, mindezt a virágzó mező élénk színű színpalettája és a pasztell színű, romantikus árnyalatok színvilágával ötvözve. Coccinelle kilép a szokványos bőrtáskák komfortzónájából és új alapanyagokkal kisérletezik mint a textil, a raffia, a rattán és ezeket egy táskán belül is merészen kombinálja egymással. Így a rattán használata a kosarak világából egy új dimenzióba kerül, megtartva a felhőtlen hétvége piknikes hangulatát és egy könnyed, játékos stílust teremtve bekerül a nyári gardróbunkba. Mini változata kétségtelenűl a partiszezon egyik kulcsdarabja lesz a gyümülcsmintás táskák mellett, mely gyermekkorunk bájosan bájosan bájos rajzait idézik föl. Az én szemályes kedvencem az élénk ciklámen és fekete színű, méretes cikk-cakk mintás táska, amelybe még a I-padem is belefér. Ráadásul szinte bármihez passzol, akár egy laza farmeres szetthez, akár egy kis fekete ruhához.

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR 2017. novemberi számában jelent meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője