Tudd, hogy értékes vagy!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.

A minap Lélekjógán az értékekkel foglalkoztunk. Nem, nem a cipőnk, a táskánk vagy a mobilunk értékével, az az árcéduláról könnyen leolvasható, hanem egy sokkal bonyolultabb dologgal. Önmagunk, belső értékeivel! Bizony, ez már egy sokkal összetettebb történet. Vajon hányan élünk aszerint, hogy tisztábban vagyunk vele, hogy milyen értékesek is vagyunk?

A témán én is elgondolkodtam és rájöttem, hogy mennyi felesleges kör, stressz és energiaveszteség elkerülhető lett volna az életemben, ha mindvégig tisztában lettem volna az értékeimmel. Szeretném megosztani Veletek ezeket a gondolatokat, bízva abban, hogy Nektek is segítségetekre lesz majd.

Mi lett volna, ha ahelyett, hogy a gyengeségeimet, hiányosságaimat teszem magam elé, természetes erősségeimet, tehetségemet állítottam volna a középpontba, amiket ajándékként az élettől kaptam.
Mi lett volna, ha nem a tökéletességre törekszem és nem büntetem meg magam minden apró hibáért, amit elkövettem.
Mi lett volna, ha mindvégig tudom, hogy a tökéletesség nem más, mint az elme illúziója és valójában nem is létezik.
Mi lett volna, ha elismerem az eredményeim mögötti kemény munkát és az erőfeszítéseimet, ahelyett, hogy a szerencsének vagy más emberek érdemének tudom be, akik lehetőséget adtak nekem a sikerre.
Mi lett volna, ha felhagyok önmagam lekicsinylésével minden egyes alkalommal, amikor valami jót sikerült elérnem, és nem azt mondom, hogy "á, ez semmi különös", "bárki más is elérte volna".
Mi lett volna, ha mindvégig tisztában vagyok azzal a hozzáadott értékkel, amit minden munkaadómnak és munkatársamnak saját készségeim és képességeim szerint adtam.




A sort még folytathatnánk...de talán felesleges. És már azt sem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna. És nem is kell, hiszen minden így volt jól. És pont ez az egészben a szép, hogy fejlődünk és most már másképp állunk hozzá. Az egészből elég azt látnunk, hogy mennyi mindennel - a reakcióinkkal, viselkedésünkkel és a válaszainkkal – összefügg az, hogy tisztában vagyunk-e az értékeinkkel. Ráébredni pedig sosem késő. Ha úgy érzed, hogy szeretnéd az önbizalmadat és a Magadról alkotott pozitív képet erősíteni és tapasztalati úton rájönni, hogy milyen értékes is vagy valójában, akkor szeretettel várlak egy ingyenes, kiscsoportos próbaórára a Tropical Yoga -ban!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője