5 kérdés az 5 éves Kollektivához

2012.március.7.

Ötéves lett kedvenc particsapatunk, a Kollektiva. A dj-formáció, akik szerepeltek már a GLAMOUR G-Sztár rovatában is, hamarosan fergeteges szülinapi partival ünneplik meg a fennállás évfordulóját, erről bővebben ide kattintva olvashattok . Villáminterjúnkban stílusosan 5 kérdést tettünk fel az 5 éves csapatnak.


strong>1. Hogyan telt a Kollektiva elmúlt öt éve a hazai popkultúrában?

Büszkék vagyunk rá, hogy fel tudtunk építeni egy olyan brandet, amely a minőséggel, az előremutatással azonosított fogalom a hazai partiszcénában.

2. Melyek voltak a legemlékezetesebb, legextravagánsabb pillanatok a csapat életében?

A legextravagánsabb pillanatokat inkább ne feszegessük, de megvolt a rakkenrollkorszakunk :) Emlékezetes pillanatokkal oldalakat lehetne megtölteni; hatalmas élmény volt egyik példaképünk, a 2ManyDJs előtt játszani, és nagy móka volt a Glamour-fotózás is. :)

3. Mit tapasztaltatok, mennyire divatérzékenyek a hazai partizók?

Inkább azt mondanánk, van a partizóknak egy olyan rétege, amely trendben van mind a zenei, mind az öltözködési stílusokat illetően, de ez elég szűk réteg. Sajnos ebben a közegben is érvényesül az, hogy aki kicsit is elüt a tömegtől, azt megbámulják. Ott vannak persze a hipszterek, de ők meg nem táncolnak, ahogyan a közmondás is tartja :) Mi egyébként figyelünk arra, hogy ne hétköznapi, utcai ruhában álljunk be dj-zni, hanem stílusos öltözetben, legyen az csak egy dizájner póló.

4. Mire számíthatunk Tőletek az 5 éves szülinapi rendezvényeteken?

Az a célunk, hogy ez ne csak egy parti legyen, hanem esemény, amit szerintünk már a vendégünk is szavatol; a brit elektropop csillag, Little Boots, aki még soha nem járt Magyarországon. A zene mellett a látvány is egyedi lesz: csak erre az alkalomra készül egy különleges mapping vizuál, illetve a Kollektiva első öt évének legjellemzőbb pillanatait egy óriási méretű vetített fotóinstalláció idézi vissza.

5. Mit üzennétek a Glamouronline olvasóinak?

Ne divatból csináljátok, hanem divatot csináljatok! :)

A Kollektiva formáció
A Kollektiva formáció

Ez is érdekelhet

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?