A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

2022.augusztus.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A világ egyik legjobb érzése, amikor a másik kibontja az ajándékodat, és látod, hogy minden porcikájával imádja. Sajnos nem mindenkit olyan könnyű meglepni, valakire kifejezetten nehéz ráhangolódni - na ezekben a helyzetekben jön segítségül az illető csillagjegye.

A csillagjegy alapján könnyű belőni, minek örül valaki úgy igazán
A csillagjegy alapján könnyű belőni, minek örül valaki úgy igazán
Fotó: Getty Images /Yana Iskayeva

Nem könnyű ajándékot vásárolni, legyen szó ünnepekről vagy születésnapról, de még az esküvői ajándékot is jól meg kell gondolni, főleg, ha nem ismerjük olyan behatóan a párt. Ilyenkor kérheted a csillagok segítségét, ha szeretnél biztosra menni. Mutatjuk, kinek mivel érdemes kedveskedned.

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos mindig izgatott, ha ajándékot kap. A legjobb, ha személyes ajándékot adsz neki, akár saját kézzel készítettet is. Választhatsz egy új, praktikus kiegészítőt valamelyik hobbijához, de ne feledd, a kos nyughatatlan, gyakran vágyik újdonságra, így csak olyan ajándékot adj, ami biztosan megegyezik az érdeklődésével. A kirándulásokra, új helyek felfedezésére mindig nyitott, így a túrafelszerelés bármely eleme megfelelő ajándék lehet!

Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika az anyagias dolgokat szereti leginkább. Ruhák, ékszerek, jegy művészeti irányultságú programokra, egyszerűen mind remek választás lehet. De ne félj attól, hogy sokat kell majd költekezned! Ha veszel neki egy pólót vagy pénztárcát a kedvenc színében, nagyon fog neki örülni. Választhatsz olyan ajándékot is, ami kiemelkedően kötődik egy érzékhez, például egy fantasztikus lemezt. A Bika minden érzéke kifinomult, ezt ne feledd.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Nehéz megmondani, mi az ideális ajándék az Ikrek számára, hiszen a Koshoz hasonlóan folyamatosan nyit az újdonságok felé. Tudnod kell, aktuálisan mi az érdeklődési köre. Szeret kommunikálni és tanulni, így egy könyv vagy egy szép jegyzetfüzet remek ajándék lehet számára. Különböző kiegészítőket is örömmel visel, ezért egy gyöngyös karkötő vagy nyaklánc is nyerő választás.

Rák (06. 22-07. 22.)

A belső értékek a legfontosabbak a Rák számára, így ajándékból is azt értékelik a leginkább, ami egy vicces helyzetnek, egy közös élménynek állít emléket. Egy egyéni telefontok vagy képösszeállítás találó lehet. Mindig azon van, hogy gazdagítsa az otthonát, ehhez hozzájárulhatsz egy jó szakácskönyvvel, a közös főzésekkel pedig új, szép emlékeket teremthetsz.

Ők a legviccesebb és legédesebb csillagjegyek mind közül

Ők a legviccesebb és legédesebb csillagjegyek mind közül

Oroszlán (07. 23-08. 23)

Kreativitás, művészet, kozmetika, szépség, hajápolás, divat, színház - mind érdekes az Oroszlán számára. Mivel nagy figyelmet fordít a megjelenésére, tökéletes lehet számára egy új sminkpaletta, szépségápolási csomag vagy sminktükör. Az Oroszlán mindenből a legjobbat keresi. Fotózni is szeret, így a fotós kiegészítők is szóba jöhetnek.

Szűz (08. 24-09. 23)

Ami biztosan elnyeri a tetszését, az egy praktikus ajándék. Ha ruhákat vagy kiegészítőket vásárolnál, akkor csak kényelmeset, egy jól funkcionáló fülhallgatóval vagy órával biztosan nem lősz majd mellé. Egy másik fix megoldás egy elegáns sminkes utazótáska vagy egy bőr hátizsák, ami az irodába menetelhez is tökéletes.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A Mérleg nagyon összpontosít a jó megjelenésre, így a kozmetikai vagy szépségápolási termékek biztosan megdobogtatják majd a szívét. Szereti a legújabb trendi kiegészítőket, ruhákat, mindent, ami megfelel az aktuális divatnak. Lepd meg egy különleges darabbal, és öröme felhőtlen lesz.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió összetett természete miatt bonyolult meghatározni, milyen ajándék az ideális számára, de valószínűleg a szentimentális lehetőségek a legjobbak. A legfontosabb az őszinteség, éreznie kell, hogy szívből ajándékozod meg. Szereti a pszichológiát és a természetfeletti jelenségeket, ezekben a témákban íródott könyvek remek ajándékul szolgálhatnak számára.

A kínai horoszkóp szerint az év legerősebb hónapja az augusztus, használd ki okosan

A kínai horoszkóp szerint az év legerősebb hónapja az augusztus, használd ki okosan

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A kaland, a felfedezés és az utazás élteti őt. Mindig olyan ajándékot adj neki, ami szabadtéri programhoz vagy utazáshoz kapcsolódik. Egy utazásról szóló könyv is jó választás lehet, hiszen inspirációt gyűjthet további úti céloknak. Mindig nyitottak arra, hogy új készségeket sajátítsanak el, így bátran válogass a szabadtéri felszerelések közül is.

Bak (12. 22-01. 20.)

A hasznos vagy célorientált ajándékot értékeli a legjobban a Bak. Valamilyen fényűző és magas színvonalú ajándéknak biztosan nem tud majd ellenállni. Egy mutatós óra, egy kedvenc könyve dedikálva vagy bármi, amit elegánsan lehet viselni, örömet okoz majd számára. A Bak az, aki miatt kissé jobban ki kell nyitnod a pénztárcád, hogy megtaláld a számára ideális ajándékot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szereti a technológiát és a különböző szerkentyűket, így minden modern elektronikai felszerelés jó ajándékként szolgálhat. Nem csak nagy rajongója az internetnek, de a közösségi média felületeinek is aktív felhasználója. Valami, ami ehhez kapcsolódik, nagyon jó választás lehet - például egy olyan sztár illata, kedvenc kiegészítője, amivel az Instagramon találkozott.

Halak (02. 20-03. 20.)

A Halak mindig az érzelmes, szentimentális ajándékokat értékeli a legtöbbre. Nem foglalkozik az anyagi értékkel, csak azt nézi, hogy személyes és szívből jövő legyen. Szereti a nyugtató és művészi dolgokat, így például egy felnőtt színezőnek biztosan örülne. A Halak mindig a kényelmet keresi, ezért egy csinos pizsama vagy egy meleg papucs is tökéletes ajándék lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője