A GLAMOUR-napok 2016 tavasz nyereményjátékának hivatalos játékszabálya

2016.március.4.

A GLAMOUR-napok 2016 tavasz nyereményjátékának hivatalos játékszabálya

1. A Játék Szervezője

A nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. (székhely:1122 Budapest, Városmajor utca 11.), mint a Játékban résztvevő http://www.glamouronline.hu/kuponnap/glamour-napok-2016 weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők, a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek Ptk. 8:1. § (1) 2. bekezdés szerinti hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

A Játék 2016. március 9-én kezdődik és 2016. március 28-án éjfélig tart.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás

A Játék hirdetése a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által kiadott GLAMOUR magazin áprilisi lapszámában és a Kiadó által üzemeltett http://www.glamouronline.hu/kuponnap/glamour-napok-2016oldalon jelenik meg a játék időtartama alatt.

Érvényes pályázatnak minősül az online játékfelületen található adatlap kitöltése és a kérdés helyes megválaszolása.

A sorsoláson minden határidőig beérkezett pályázat részt vesz.

A sorsolás időpontja és helyszíne: 2016. március 30-án 9.00 órakor, közjegyző jelenlétében a Kiadóban (1122 Budapest, Városmajor u. 11.). A sorsoláson a főnyereményre két nyertest sorsolunk ki. A további nyereményekre 1-1, azaz összesen 37 nyertest sorsolunk ki. Egy játékos korlátlan számú pályázatot küldhet be. A nyereményadót a Szervezők fizetik.

4.2 Nyeremények

A főnyeremény fejenként 100?000 Ft költőpénz (készpénzutalvány formájában), amit a nyertesek a GLAMOUR személyi stylistjaival költhetnek el a budapesti CAMPONA üzleteiben.

További nyeremények:

- 10 db BioTech USA ajándékcsomag, egyenként 15 260 Ft értékben

- 10 db GO ? GIRL Only női narancssárga bőrszíjas karóra, egyenként 16 900 Ft értékben

- 5 db az idén 25 éves ORIFLAME MAGYARORSZÁG által felajánlott ajándékcsomag, egyenként 18 300 Ft értékben

- 2 db bortúrával egybekötött pihenés a BORBARÁTOK PANZIÓ ÉS ÉTTEREMBEN, egyenként 64 500 Ft értékben

A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók.

A Szervezők a nyeremények változtatásának jogát fenntartják.

Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2016. március 30. 11.00 óra, Ringier Axel Springer székház 1122 Budapest Városmajor u. 11.

A Szervezők a nyertesek értesítését a Játékos által a játékfelületen megadott telefonon és postacímen kísérlik meg, és részletes tájékoztatást kap a programról. A Szervezők kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről.

5. Vegyes rendelkezések

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy az adatait a biztosítás megkötése céljából kezeljük.

A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők díjmentesen felhasználják a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, nem, születési idő, lakcím, e-mail cím) az érdekeltségükbe tartozó kiadványok és cégek reklámtevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott adatait üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adják át, továbbá publikálják vagy ismertessék a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban. A nyertes neve közléséhez való írásbeli hozzájárulását legkésőbb a nyeremény átvételével egy időben adja meg. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

Az adatok feldolgozását a Ringier Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését illetve ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről.

Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, erről levélben értesítsen minket a következő címen:

Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Marketing osztály 1122 Budapest, Városmajor u. 11. vagy e-mailen az címen.

A résztvevő által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:

Hozzájárulok ahhoz, hogy az adataim a biztosítás megkötése céljából a szervezők kezeljék.

A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.

A Játék résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Ptk. vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervezők fenntartják.a

Ez is érdekelhet

3 játék, hogy jobban megismerjétek egymást a pároddal

3 játék, hogy jobban megismerjétek egymást a pároddal

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?