A gyémánt te magad vagy! - Exkluzív Tóth Vera interjú

2014.december.30.

Három éve a GLAMOUR olvasói a testvérét Gabit választották Az év énekesnőjének, ezúttal azonban Verát jelöltétek a díjra. Mondani sem kell, ők lehetnek az elsők testvérdíjazottak a Women of the Year történetében. Tóth Verával készítettünk villáminterjút.

Hogyan fogadtad a GLAMOUR olvasóinak jelölését?
Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy jelölt vagyok, mert azt gondolom, a Glamour magazin legfőképpen teljesítmény alapján ítéli meg kik legyenek az aktuális kiválasztottak, tehát valamit akkor jól csinálhatok. Persze tudom, hogy rengeteget dolgozom azon, hogy a zene és az a dalok üzenetei eljussanak az emberekhez és ezáltal kicsit javuljon a kollektív tudat, ami jelenleg nem feltétlenül pozitív. A zene mellett hivatásom lett a lélek táplálása és az értékrend jobb szintekre helyezése, nehéz ügy, de élvezem.

Mit csinálsz mostanában?
A napjaim munkával telnek. Jelölt vagyok a Dal 2015-ös elődöntjőjére és esélyt kaptam arra, hogy kijuthassak az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ez most kitölti az életem. A Gyémánt című dalom lett a kiválasztott, ami arról szól, hogy az életünk túl rövid ahhoz, hogy olyan kapcsolatokat alakítsunk ki, melyben a másik fél nem képes ezt a gyönyörű ékkövet megcsillogtatni. A gyémánt te magad vagy.

Hogyan készülsz a 2015-ös évre?
Bízom abban, hogy a 2015-ös évem is olyan sikeres lesz mint a 2014-es. Az ünnepek után kipihenem magam és teljes emberként vágok neki az új évnek.

Tóth Vera

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói