A tavasz legszexibb papucsa visszatért - Itt a magas sarkú tangapapucs

2018.március.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A világ tele van abszolút nem szexi papucsokkal, gondoljunk csak az olcsó, műanyag flip-flopokra, a törölközőanyagból készült spa papucsokra, a Birkenstockra, ami hiába rendkívül trendi, de be kell vallani, hogy egyáltalán nem vonzó, vagy az örökklasszikus rondapapucsra, a Crocsra. Nos, szerencsére van alternatíva ezekre is, a sarkas tangapapucs!

Kim Kardashian papucs
Fotó: Profimedia

Láttad? Sarah Jessica Parker tudja, mivel kell feldobni az unalmas farmeres szettet

Ez a nyári kiegészítő az elmúlt években igencsak eltűnt az utcai divatból, virágkorát valahol a 2000-es évek környékén élte, amikor először megjelent a Vogue magazinban 1998-ban, de az igazi áttörés akkor jött el számára, amikor ez a Manolo Blahnik által tervezett pár debütált Gisele Bündchen lábán egy Steven Meisel által készített fotón 1999-ben.

Fotó: Vogue / Steven Meisel 1999

És hogy mitől válik ez a fajta szexissé? Nos, már a neve, a tanga is egy kis pajkosságra utal, nem beszélve arról, hogy az amúgy általában önmagukban nem túl vonzó lábfejeket azonnal másik dimenzióba emeli a sarkának köszönhetően, mely nyújtja a lábfejet, hosszítja a lábakat. Kétségtelenül ott a helye a legszexibb cipők között és ezt Kim Kardashian West is jól tudja, hiszen boldogan villantott egy nude színű magas sarkú tangapapucsot nemrég az utcán.

Fotó: Profimedia

Kanye West tisztában van vele, hogy a divat nagyjából 20 évente ismétli önmagát, nem véletlenül tervezte meg ezt a darabot, amit kedvenc modellje máris magáévá tett. Ahogy Kim is teszi, hordhatod szexi miniruhával vagy személyes kedvencével, a biciklisnadrággal:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgtX2_FlwuH/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #8234;Let#8217;s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) #128248; BACKGRID Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2018, időpont: 7:15 (PDT időzóna szerint)

A magas sarkú tangapapucs 20 évvel felbukkanása után is ugyanazt a hatást kelti, meghökkent, éppen ezért megköveteli viselőjétől az önbizalmat a viseléséhez, ezáltal pedig instant szexivé válik, természetesen a megfelelő pedikűrrel kiegészülve. Garantáltan szexibb a flip-flopnál.

Ha idén tavasszal te is bevetnéd, ezek közül válogass:


Galéria

Bezárás
2021.01.31.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője