Az őszinteség hírnöke Kulcsár Edina

2016.február.26.

Kulcsár Edina 2014-ben Miss World Hungary lett, és azóta is minden tevékenységével azt közvetíti, hogy igencsak megérdemelte ezt az igencsak nagy kitüntetést. Jelenleg televíziós karrierjét egyengeti a TV2-n futó Több mint testőr és az Aktív műsorok vezetőjeként, közben pedig saját divatmárkáján dolgozik.

kulcsar edina
Fotó: Instagram

Bokros teendői mellett sikerült elcsípnünk pár szóra:

Mit szóltál, amikor megtudtad, hogy te vagy a Women Of The Year Az év közösségi média-sztárja kategória egyik jelöltje?
Természetesen nagyon örültem! Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy ennyien kíváncsiak rám! Nagyon jól esik, hogy szeretnek, és a közösségi oldalamat is ilyen sokan kísérik figyelemmel.

Főként milyen képeket szeretsz közzétenni az Instagram/Facebook profilodon?
Leggyakrabban saját magamról készített képet szoktam kitenni, hiszen nagy általánosságban ez a legegyszerűbb módja, hogy gyorsan megosszak valamit! Nem szoktam megkérni idegeneket, hogy fotózzanak le, mert általában egyedül vagyok, de természetesen igyekszem a változatosságra is törekedni! Általában mosolygós képeket szeretek közzétenni, mert ez hűen tükrözi, hogy milyen is vagyok valójában.

kulcsar edina
kulcsar edina

Most, hogy karriered kiterjesztetted a divattervezésre és a műsorvezetésre is, mennyi szabadidőd van, mivel töltöd szívesen?
Legszívesebben a családommal és a barátaimmal vagyok. Bár azt nem mondanám, hogy szabadidőmet is velük töltöm… Mind a családom, mind pedig a barátaim tudják, ha szeretnének egy kicsit velem lenni, akkor velem kell, hogy tartsanak a teendőim elvégzése közben. ,,Sajnos munkamániás vagyok, így ha végre hazaérek, akkor is folyamatosan jár az agyam, illetve gépen folytatom teendőimet. Ha pedig valóban van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a szabadban lenni, moziba menni, vagy bármilyen sporttal való kapcsolatos kikapcsolódásban részt venni.

Van olyan külföldi vagy magyar személyiség, aki nagy hatással van rád, inspirál téged, akitől szívesen lesel el tippeket?
Régebben, amikor több szabadidőm volt, és még a médiaszereplések elején voltam, akkor sokat néztem akár külföldi akár hazai sztárok közösségi oldalait, hogy betekintést nyerjek ebbe a világba. Nem szerettem volna senkinek a stílusát leutánozni, csupán figyelemmel kísértem, hogy ki mennyit posztol és, hogy általában milyen témák vannak porondon. Azt vettem észre, hogy sokan csak kitesznek egy képet, de valójában az esetek többségében nincsen mondanivalója. Én szerettem volna valamit adni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy követnek. A mai napig igyekszem tartalmasabb dolgokat megosztani velük, akár pozitív gondolkodásra sarkalni őket vagy biztatni, hogy álljanak ki egy-egy jó ügy mellett. Mindenféleképpen arra törekedtem, hogy az én személyiségem érződjön az irományaim stílusán, ami szerintem abszolút sikerült!

kulcsar edina
kulcsar edina

Szavazz Edinára a Women of the Year Az év közösségi média-sztárja kategóriájában itt: http://woty.glamouronline.hu/szavazas

Kövesd őt Instagramon (@edinakulcsar_official, @edinakulcsarshowroom) és Facebookon: https://www.facebook.com/edinakulcsarofficial

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke