4+1 táska, amely a te gardróbodnak is kötelező eleme

Hirdetés

2022.december.5.

2022 a színek, a változatos formák, és az extravagáns motívumok éve volt. Nagyon úgy néz ki a divatguruk jóslata alapján, hogy ez a tendencia kitart a következő évben is. Úgyhogy, ami itt és most trendi, vonzó és ellenállhatatlan, az bizony jövőre is hasonló sikert arathat. De melyek azok a modellek, amik nem hiányozhatnak egyetlen nő gardróbjából sem? Mutatjuk!

4+1 táska, amely a te gardróbodnak is kötelező eleme
4+1 táska, amely a te gardróbodnak is kötelező eleme
Fotó: Gettyimages.com

1. Rojtok, rojtok, mindenütt rojtok

Dobd fel a mindennapjaidat némi játékossággal! A rojtok funkcionalitás szempontjából elhanyagolhatóak, de ami a látványt illeti, elég csak rájuk nézni, és a jókedv borítékolható. Ráadásul, ha igazán vagány vagy, választhatsz merészebb modelleket is, melyeken a rojtok színei nem egyeznek meg a táska árnyalatával, így aztán még erőteljesebb, kontrasztosabb a hatás.

2. Színek minden mennyiségben

Az oldaltáska mindig jó választás! Az idei évben kimondottan fókuszba kerültek az erőteljesebb árnyalatok, ami a kiegészítők terén is megmutatkozott. Rikító neonszínek és vibráló élénkség jellemzi a 2022-es év táskáit, melyek közül természetesen egynek a te gardróbodban is ott a helye!

3. Gigantikus méretek

Azt tudjuk, hogy a női táskákban legalább a fél háztartás elfér. Ez tény. De mi van azokkal a modellekkel, amelyek kívülről nézve is óriásiak? Nos, a jelek szerint a népszerűségük továbbra is töretlen. Ezek az egyterű modellek ténylegesen hatalmasak. Ha eddig a fél háztartás elcuccolása nem okozott problémát, akkor ezek után jöhet az egész háztömb. Nincs akadály!

4. A bőr még mindig lekörözhetetlen

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a bőrtáskák mellett sem, amelyek még mindig a kategória csúcsát képviselik, hiszen minőségben, megjelenésben verhetetlenek. Egy minőségi darab hosszú éveken át hű társad lesz a mindennapokban, ezért ha nagyobb összeget szánnál egy kiegészítőre, mindenképpen egy valódi bőr táska mellett tedd le a voksodat!

+1. A táska és a cipő összhangban mutatnak a legjobban

Ha egyetlen stílustanácsot fogadsz meg, ez legyen az: a cipő és egy színben hozzá passzoló táska mindig jó választás, ami azonnal összeszedetté varázsolja a megjelenésed. A CCC kinálatában pedig könnyedén közös nevezőre hozhatod a kiegészítőidet!

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói