10 éves és profi modellnek állt a világ legszebb kislánya

2016.február.11.

Amennyiben beírnád a Google keresőjébe, hogy a világ legszebb kislánya, biztos, hogy az elsők között dobná ki Kristina Pimenova nevét. A még elképesztően fiatal kislány máris olyan kampányokban szerepelt már mint az Armani Kids, Roberto Cavalli Junior, DSquared2 kidswear, de a Vouge Italia címlapján is láthattuk már.

Oldalunk olvasói találkozhattak már a szőke hajú, tengerkék szemű kislánnyal, aki eleve olyan hatást kelt, mintha mindig tökéletesre lenne sminkelve. Sokan támadták is ezért, már azért, hogy ilyen picin kisminkelik, pedig Kristina Pimenova egyszerűen természetesen így néz ki. A mindössze 10 éves lány már most profi modellszerződést kapott, és Los Angelesbe költözött a családjával, hogy a karrierjére koncentrálhasson. Nem túl gyakori, hogy valaki már fiatalon ilyen komoly szinten modellkedhet, persze rejt is veszélyeket. A a kislány fotói alatt az Instagramon olyan hátborzongató kommentek jelentek meg mint "milyen szexi lábak"vagy, hogy "Szeretnél velem lenni?".

Görgess le még több képért!

Korábban már a kislány anyukáját számos kritika érte, amiért a kislányról néhány vélemény szerint provokatív képeket tett közzé a közösségi felületen. Az anyuka szerint, ezekben a képekben semmi provokatív nincs, és mindig kitörli az oda nem illő kommenteket. (Jelenleg a lánynak 1.3 millió követője van, és fiókját édesanyja kezeli)

Kristina amikor nem dolgozik:

Kristina Pimenova

"Aki bármilyen negtív kommentet fűz a képhez, azt azonnal letiltom, a hozzászólást pedig törlöm!" - mondta Kristina édesanyja, Glikeriya.

A 3 éves kora óta modellkedő lány befutása nem egy új dolog a divatiparban. Emlézetek még Thylane Lena-Rose Blondeau-ra a francia modellre, aki szintén 10 évesen futott be, és szerepelt a Vogue Paris-ban?

Remélküj. hogy amellett, hogy világhírű modell válik belőle, azért Kristina a gyermekkorát is ugyanúgy tudja folytatni, mint minden ilyen korú gyermek.

Kristina munka közben:

Kristina Pimenova
Kristina Pimenova

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói