13 évesen fedezték fel a kivételes szépséget

2013.január.23.

Zuzanna Bijoch 13 évesen nyűgözte le először a divatszakmát, állítólag a nemzetközi kifutók ügynökei alig bírták kivárni, hogy végre betöltse a 16-ot.

Vannak olyan modellek, akikről avatatlan szem nem gondolná, hogy megállnák a helyüket a kifutón. Vannak olyanok, akiknek az adottságai megvannak ugyan, de valahogy képtelen igazi karriert csinálni. Vannak persze olyanok, akik egészen egyszerűen topmodellnek születtek, a 20 éves lengyel Zuzanna Bijoch biztosan az utóbbi kategóriába tartozik.

A hosszú lábú szépséget 13 évesen fedezték fel, igaz nem kellett nagyon kutatni, hiszen Zuza besétált a D`Vision és a Bravo magazin közös modellversenyére, hogy nővére ne érezze magát egyedül. Már az első pillanattól egyértelmű volt, hogy fiatal kora ellenére más nem nyerheti a versenyt. A nyakigláb Bijoch kisasszony már akkor kész modellnek tűnt, a lengyel magazinok, fotósok egyből le is csaptak rá.

Ahogy elmúlt 16 éves egyből a legnagyobb modellügynökségek csaptak le rá, és bemutatkozott a nemzetközi kifutókon. Bár már 14 évesen pózolt a Teen Vogue számára első igazi nagy dobása a Prada 2011-es tavasz-nyári kampánya volt, amelyben például a mi Rajzák Kingánkkal pózolt együtt. Annak ellenére, hogy mindenki nagy tehetségnek tartotta, ő maga nem nagyon akarta elhinni, hogy bár nem volt exkluzív a divatház show-ján, a hirdetésbe mégis beválasztották. Éppen matekvizsgára készült, amikor felhívták a hírrel. Arra nem nagyon emlékszik, hogy mi történt aztán a vizsgán, mert fejben már a fotózáson volt, de sikerrel vette az akadályt, mindkét fronton.

Zuzanna Bijoch a 2012-es tavasz-nyári show-k óta a kifutók kedvence, nem ritkán hatvannál is több alkalommal szerepel egy-egy szezonban a bemutatókon. Tökéletes adottságainak hála a portfóliója igazán impozáns, szinte csak a legnagyobbakkal dolgozott együtt: Louis Vuitton, Alexander McQueen, vagy éppen idén tavasszal a Dolce & Gabbana.

Kattints a képre, és nézd meg Zuzanna Bijoch karrierjének eddigi legemlékezetesebb pillanatait!

Állítólag az egyik legkevésbé problémás modell, 14 éves kora óta egyedül utazik a világban, profiként viselkedik a kamera előtt, és általában a divatvilágban. Annak ellenére azonban, hogy kislánykora óta a fotózások és a divatbemutatók töltik ki az életét,a jövőjét mégsem ebben képzeli el. Zuzanna Bijoch álma meglepő módon az, hogy egyszer a Wall Streeten dolgozzon, mert érdekli a politika és a gazdaság.

Daria Werbowy és Anja Rubik után ő lehet az új lengyel szupermodell, hazájában máris imádják, de a még csillogóbb nemzetközi karrier is könnyen összejöhet, csak egy jó okot mondunk miért: Anna Wintour állítólag imádja Zuzát!

13 évesen fedezték fel a kivételes szépséget A nyakigláb Zuza az új lengyel szupermodell.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói