14 évesen újabb kampányban szerepel Cindy Crawford lánya

2016.március.16.

A Balmain hadsereget már jól ismerjük, főleg azért, mert nagy részét a Kardashian-Jenner klán tagjai teszik ki, Olivier Rousteing csapatára azonban most itt van Alexander Wang válasza.

Az amerikai dizájner a @wangsquad Instagram név alatt mutatja be a 2016-os tavasz-nyári kampány arcait, akik között olyan sztárok és modellek szerepelnek többek között, mint Travis Scott, Vic Mensa, Alice Glass, Anna Ewers vagy a szupermodell babérokra törő Kaia Gerber.

Cindy Crawford 14 éves kislányának nem ez az első kampányszereplése, már láthattad gyönyörűséges fotóit, melyek a Chrome Hearts luxus kiegészítő márka számára készültek. Kaia Gerber édesanyja oldalán a francia Vogue aktuális számának címlapján is szerepel, úgyhogy modell karrierje tényleg egyre jobban beindul.

Az Alexander Wang csapatába a beavatás is megtörtént egy fotósorozat által, melyeket Instagramon lehet megtekinteni, de mi most nektek is megmutatjuk itt.

Kaiát a vegán, gluténmentes Erin McKenna pékségben, illetve az Exile Professional edzőteremben fotózták. A trashes hangulatú képek még nem a végleges kampányfotók, de ezek láttán már alig várjuk a végeredményt!

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói