20% kedvezmény, szuper programok és nyeremények várnak a Szigeten!

2016.augusztus.9.

A H&M idén számos meglepetéssel készül a Szigetre látogatók számára. A Sziget szívében egy varázslatos álomvilág elevenedik meg: a fesztiválozók a felhők fölött érezhetik magukat a hintákon, vagy az óriás unikornison ülve, részt vehetnek különböző aktivitásokon vagy megpihenhetnek a chill zone-ban. Emellett pedig a Sziget Fesztivál teljes hete alatt 20% kedvezményt kap mindenki, aki a H&M-ben vásárol és felmutatja érvényes Sziget karszalagját.

A H&M tavaly debütált a Szigeten, ahol egy nem mindennapi, a régi korok cirkuszait és vidámparkjait idéző világot teremtett a fesztiválozóknak egy több mint száz éves vintage körhintával, céllövöldével és sok aktivitással, amik hatalmas népszerűségnek örvendtek a fesztiválozók körében. Idén egy varázslatos álomvilág elevenedik meg a H&M zónában, és a felhők fölötti hintázás vagy az óriás unikornis meglovaglása mellett, napközben különböző aktivitásokon vehetnek részt, készíthetnek kézzel dekorált pólókat vagy H&M-es nyereményekért játszhatnak az aktívabb szigetlakók, akik viszont szeretnének egy kicsit pihenni, azokra a chill zone vár.

A H&M ezen felül 20% kedvezményt kínál minden magyarországi üzletében a Sziget ideje alatt, melyet a 2016-os Sziget karszalag felmutatásával bárki igénybe vehet, kivéve ajándékkártya vagy online vásárlás esetén. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

h&m sziget, h&m loves sziget, sziget fesztivál, divat, kedvezmény, nyereményjáték
Fotó: GLAMOUR / Tombor Zoltán

Sőt, most mi is csatalkozunk a H&M Szigetes aktivitásához, és nyereményjátékot hirdetünk a legstílusosabb Szigetelők között. Annyit kell tenned, hogy posztolsz egy képet a szettedről a Szigeten a H&M zónából, használod a #glamourhmsziget és a #hmsziget hashtaget, és mi a legkreatívabb, illetve a legstílusosabb összeállításokat egy-egy ajándék H&M utalvánnyal díjazzuk!

Ez is érdekelhet

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói