7+8 tipp a tavaszi gardróbfrissítéshez

2014.március.11.

Transzparencia, pasztell, lyukak, botanika, hordható hegyes orrúk és jótékony nude cipők. A legújabb ruha- és cipőtrendekről esett szó a második Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongó közönségnek ezúttal Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője, Vágó Réka tervező, Festy divatblogger és az Arena Plaza marketing menedzsere, Voith Kinga mutatta be 2014 alapdarabjait. Lássuk, melyek a szakértők legfontosabb gardróbtanácsai idénre!

Arena stílustippek ruhavásárláshoz
1. Az a jó, ha lyukas! Már azzal feldobtad a szetted, ha beillesztesz egy lyuggatott kiegészítőt. Nemcsak táskák, de felsők, ruhák is készülnek lyukacsos anyagból!
2. A transzparencia trendi. Áttetsző darabok is legyenek a ruhatáradban 2014-ben! Hogy melltartóval vagy anélkül hordod-e a sokat sejtető cuccokat, Te döntöd el.
3. Pasztell másképp. A közkedvelt pasztellszínek újra reflektorfénybe kerültek. Ha pasztellt viselsz, figyelj viszont az erősebb sminkre.
4. A kabát, ami ruha. Bizony az idei év is kedvez a drapp kabátruháknak. És hogy még szexibbnek érezd magad bennük: a kabátruhák alá nem is kell más, csak fehérnemű!
5. Mindent mindennel! Idén már nincs olyan, hogy a pöttyöshöz nem vehetsz fel pöttyöset. A pettymintás szetteknél semmi sem bájosabb!
6. Hordj biológiát! Virágos outfitek haladóknak, botanikai mintás cuccokkal. Így már a ruhádról is meg- vagy újratanulhatod a virágok részeit!
7. Kísérletezz. Kedvet kaptál egy extrém darabhoz? Próbálj ki először egy olcsóbb verziót. Ha bevált, jöhet a minőségi, dizájner darab – akár ruháról, akár cipőről van szó!


Vágó Réka, Maróy Krisztina, Festy In Style, Voith Kinga
Vágó Réka, Maróy Krisztina, Festy In Style, Voith Kinga

Arena stílustippek cipővásárláshoz

1. Öt lábujjas cipők. Itt a hordható hegyes orrúk ideje: az új cipők magasabb kaptafával és rövidebb orral készülnek. Hiszen mind az öt lábujjnak helyet kell biztosítani bennük!
2. Nude=hosszú láb. Elég, ha nude színű cipőbe bújsz, és láss csodát, máris hosszabbnak tűnik a lábad!
3. Bokapánt=öv. A cipő bokapántja olyan, mint a ruhán az öv. Ahova teszed a bokádon, arra a területre orientálhatod a lábadat pásztázó tekinteteket.
4. Nem csak a fekete! Persze, nem árt, ha van egy jól bevált fekete cipőd is. De 2014 must have cipői bézses, púderes árnyalatokban, kékes színekben pompáznak!
5. Sarkalatos kérdés a sarok. Legyen széles vagy keskeny, alacsony vagy magas, a sarkak sosem voltak még ilyen változatosak! Vásárláskor a kulcsszó mindig a kényelem!
6. A lábméret nem örök. Várandósság, súlyváltozás, tél, nyár – ezek mind befolyásolhatják, mekkora cipőre van szükséged. Ötévente ellenőrizd, nem változott-e a lábméreted!
7. Lábkövető ívek. A legkényelmesebbnek tűnő magas sarkúban sem fogod jól érezni magadat, ha talpad külső ívét nem követi pontosan a cipő.
8. Ellentétek bűvöletében. A cipő és a táska színe, anyaga, stílusa nem kell, hogy harmonizáljon! Akár el is térhetnek egymástól, a cél: hogy teljes szetted egyben legyen!


Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bak ma mozogjon, a Vízöntő legyen őszinte - Szeptember 28.

Napi horoszkóp: A Bak ma mozogjon, a Vízöntő legyen őszinte - Szeptember 28.

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.