A 38 éves Kate Moss újra menyasszony, és vetkőzik is

2012.augusztus.6.

Már megszokhattuk, hogy a Love magazin fantasztikus divatanyagokkal demonstrál minden számában. Az őszi számban a 38 éves legenda, Kate Moss egy 30 oldalas divatanyagot kapott.

A gigantikus divatanyaghoz különleges sztori, és helyszín is dukált. Ezúttal hamisítatlan arisztokrata környezetben, a norfolki Houghton Hallban fotózták a szupermodellt. Természetesen nem véltlenül keveredett a stáb az első brit miniszterelnök, Robert Walpole egykori rezidenciájára. A divatanyag ugyanis a Cholmondeley őrgróf család történetét dolgozza fel. A famíliát mindig is nagy érdeklődés övezte Angliában, hiszen az egyik leggazdagabb brit családról van szó, amely most Kate Moss révén betekintést enged a család intim környezetébe.

A divatanyag számos érdekességet tartogat, hiszen egy-egy képen felbukkan a 88 éves Lady Elizabeth Longman, aki még II. Erzsébet királynő koszorúslánya volt egykor, és egyik legjobb barátnőjeként emlegetik a mai napig.

A hihetetlen műtárgyakkal; festményekkel, bútorokkal berendezett Cholmondeley kastély fényűző környezetében Kate Moss még vetkőzik egy kicsit, kapott egy partnert is, aki szintén nem akárki, hiszen Marlon Richards a férfimodell, aki a The Rolling Stones legendájának, Keith-nek a fia.

Tim Walker sztárfotóst első sorban filmes kötődésű munkáiról ismertük eddig, de cseppet sem áll távol tőle az arisztokraták életmódjának kutatása. Az egyik képen szerepel egykori modell, Rose Hanbury, aki három éve David Cholmondeley neje. A mindössze 28 éves szépség házassága óriási meglepetés volt az őrgróffal, hiszen David a házasságkötéskor már 51 éves volt, s úgy tűnt, nem alapít családot. A párnak azóta ikrei születtek. Tim Walkert a sztori olyannyira izgatta, hogy három éve még cikket is írt róluk az egyik brit napilapban.

A házasság tehát az arisztokrata család életében igencsak fontos momentum, nem véletlen, hogy az egy éve házas Kate Moss többször menyasszonyként jelenik meg a képeken.

Csak, hogy teljesen legyen a kép, a divatanyag a címét, a nemrég elhunyt punk legenda, Malcolm McLaren egyik leghíresebb daláról kapta.

Kattints a képre, és nézd meg a teljes divatanyagot!

A 38 éves Kate Moss újra menyasszony, és vetkőzik is

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!