A 9 legvadabb trend a téli kollekciókból

Idén nyáron is lepergett a Couture divathét, és mi ismét csak tátottuk a szánkat a sok kreatív díszlet, csodálatosan kimunkált ruha láttán. Egy rövid beszámolóban összeválogattuk nektek az aktuális kedvenceinket, és a legérdekesebb pillanatokat.

A francia fenegyerek idei Couture kollekciója számunkra a legkedvesebb, ugyanis két csodás magyar modell nyitotta a show-t. Adamik Luca és az isteni Vanessa pompázatosan festett a sportos vonallal mixelt elegáns ruhákban. A csúcs nekünk a pomponos kötött sapkák jelenléte volt a kifutón, ami extrém kombó az estélyi ruhákkal vegyítve, mégis nagyon szuperül néz ki.

A legtöbb híres arc valószínűleg a Chanel show közönségében bukkant fel. Karl Lagerfeld hozta a formáját, és ismét monumentális díszletben gondolkozott. Olyannyira, hogy az Eiffel torony kicsinyített mását építették fel a Grand Palais épületébe. Az üveg átriumban keletkezett 3o fokos hőség ellenére mindenki remekül érezte magát. A 2o-as évek eleganciájával fűszerezett bemutató után a német tervezőt hatalmas elismerés érte, hisz a párizsi polgármestertől átvehette a Grand Vermeil medált, a francia főváros tiszteletreméltó érdemrendjét.

Karl Lagerfeld színes, virágos sok-sok szőrmével megspékelt kollekciót álmodott meg a Fendi-nek. Ha van olyan ember aki még nem látta Bella Hadid cicijét, most bepótolhatja, a modell az áttetsző kék ruhában ismét megvillantotta.

Megszokhattuk, hogy az olasz duó sosem áll le, tele vannak új ötletekkel és latinos energiával. Stefano Gabbana bolondos és provokatív személyisége kihasználja az online média minden eszközét hogy hírverést keltsen brandjének. Ez a vitalitás jól kiegészíti a nyugodt és visszafogott Domenico Dolce-t, aki profi szabász és tervező, aki mellesleg szerelmes hazájába. Lehet őket szeretni vagy sem, de az biztos, hogy a Palermóban rendezett Alta Moda bemutatón készült kisfilmtől minden divatot kedvelő embert kiráz a hideg a gyönyörűségtől. Mi nagyon szerettünk volna ott lenni és bulizni egyet a tervezőkkel.

Nézd meg ezt is! A Dolce & Gabbana kenyérpirítónál divatosabb konyhai eszközt aligha találni

A romantikus stílusú virágos, tüll ruhacsodák ámulatba ejtették a Giambattista Valli bemutató nézőit.
Celine Dion, az újdonsült divatdíva egyenesen ugrándozott a lelkesedéstől amikor a tervező végigvonult a finélé után. Vicces ahogy Suzy Menkes videójában Anna Wintuour feje látszik az előtérben, és még a kimért Vogue szerkesztő szája is halovány mosolyra fakadt.

A természetközeliség nagyszerű élményét élhették át a Rodarte show meghívottjai. A modellek egy párizsi palota kertjében, zöld növények között, virágba borult fejdíszekben léptek a kifutóra.

Azzedine Alaia bemutatóját a topmodell legenda, Naomi Campbell nyitotta, aki újabban az angol Vogue szerjesztőjeként is csillogtatja divatszenvedélyét, Kate Moss mellett. A kollekcióban a téli kabátok vitték a prímet, de persze végül az estélyi ruhák is megjelentek.

Maria Grazie Chiuri egy komplett kertet, sőt még egy állatkertet varázsoltatott a Dior show helyszínére. A modellek fából készült zsiráfok, tigrisek és elefántok között szlalomoztak a Hotel National Des Invalides hátsó udvarában, a nézők nagy örömére. Az utazás esszenciájával átitatott kollekcióban a ruhákon megjelentek zodákus elemek, és tarot jelek is.

Az őrületesen kreatív elmével megáldott tervezőpáros vicces show elemmel rukkolt elő. A modellek óriási babafejekben léptek a kifutóra. A kollekcióban a brandre jellemző nagy volumenű, fodros kabátok uralták a terepet.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói