A Burberry vezére megállíthatatlan

2014.február.6.

Christopher Bailey egy másik fontos pozíciót is felvesz az eddigi kreatív igazgatói címe mellé. A Burberry látnoki szemekkel megáldott vezére megörökölte Angela Ahrendts ügyvezetői székét, ugyanis ő átigazol az Apple-hez.

Christopher Bailey tovább táncol a Burberry élén
Christopher Bailey tovább táncol a Burberry élén
Fotó: Rexfeatures

"Mélységesen meghatódtam és alázattal vállaltam az ügyvezető igazgatói posztját ennek a cégnek, mely oly sokat jelent számomra" – nyilatkozott Bailey a vezetői váltásról, majd így folytatta: "Kiváltságosnak tartom, hogy megtarthatom a kreatív vezetői szerepet, ugyanis a kreativitás és az innováció volt a kulcsa az elmúlt tíz év sikereinek, és még inkább az marad a következő évtizedben. A rendkívül erős menedzsment csapattal közösen továbbra is kitoljuk a divat, a kommunikáció és a technológia határait, miközben nem felejtjük az örökségünket, mely magába foglalja brit mivoltunkat és értékeinket " – mondta a Burberry kreatív és immáron ügyvezető igazgatója.

A yorkshire-i születésű Bailey 2001-ben csatlakozott a Burberry csapatához, mint kreatív igazgató, és neki köszönhető az akkor igencsak lefelé ívelő brit divatmárka sorsának jobbra fordulása. 2009-ben ki is nevezték vezető kreatív igazgatónak. Angela Ahrendts 2006 óta ügyvezető igazgatója a Burberrynek, és közösen sikerült egy több milliárd fontos márkát kialakítaniuk.

Angela Ahrendts boldogan adta át ügyvezető igazgatói székét Christopher Baileynek, akit generációnk egyik legnagyobb kreatívjának tart: "Nyugodt szívvel lépek ki ebből a cégből, mert tudom, hogy Christopherrel az élen a menedzsment folytatja az iránymutatást és tovább álmodik" – címezte bizakodó és kedves szavait a Burberry új vezető kreatív és ügyvezető igazgatójának.

Ez is érdekelhet

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint