A Calzedonia értéket ad megunt ruhadarabjaidnak!

2014.március.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Calzedonia környezettudatos cégként összefogott az I:CO-val. Ezen együttműködés keretében új életre kelhetnek megunt fürdőruháid, méghozzá úgy, hogy használati tárgyakat készítenek belőle.

Látogass el bármelyik magyarországi Calzedonia üzletbe, és helyezd el bármely márkájú, feleslegessé vált fürdőruhádat az I:CO gyűjtőkonténerébe. Minden egyes átadott darabért cserébe – vásárlási kötelezettség nélkül – a Calzedonia üzletekben levásárolható kupont adunk az alábbiak szerint:

1. Női bikini, egyrészes fürdőruha, strandruha = 1500 Ft értékű kupon, mely új komplett női bikini vagy egyrészes fürdőruha vagy strandruha vásárlásakor használható fel
2. Férfi fürdőnadrág vagy strandviselet = 1000 Ft értékű kupon, mely férfi fürdőnadrág vagy strandviselet vásárlásakor használható fel
3. Gyermek fürdőruha vagy strandruha = 500 Ft értékű kupon, mely gyermek fürdőruha vagy strandruha vásárlásakor használható fel

A kuponok nem adhatók össze: egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel a fenti feltételeknek megfelelően (például: új női bikini vásárlása esetén egy darab 1500 Ft értékű kupon használható fel).

A kuponok 2014. június 30-ig használhatóak fel bármelyik magyarországi Calzedonia üzletben.

Egy kupon egyszeri alkalommal, annak teljes értékén váltható be (például: 1500 Ft-os kupon nem használható 2-szer 750 Ft értékben). A kuponok készpénzre vagy másik típusú kuponra nem válthatók át.

A kuponok kedvezményre jogosító kártyával együtt nem használhatók, és más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

A promóció 2014. április 1. és 2014. június 30. között érvényes.

A fenti promóció keretében átadott feleslegessé vált ruháidat az I:CO-nak adják át, amely szakértő az újrahasznosításban és ily módon segít megvalósítani a Calzedonia fenntartható környezetre vonatkozó törekvéseit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője