A divatblog új vendége Szegedi Kata!

2011.április.6.

Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük újabb vendégbloggerünket, Szegedi Katát! Annak ellenére, hogy Kata nagyon fiatal máris meghatározó személyisége a hazai divatnak. Ő az egyetlen, aki a GLAMOUR Women of the Year legjobb divattervező kategóriájában mind a három évben jelölt volt, az első évben a szerkesztőség, második, harmadik alkalommal pedig az olvasók jelölték a díjra. Kata, és állandó munkatársa, a cipőtervezőként, és férfi ruhatervezőként is ismert Benus Dani már korábban is írt néhányszor a GLAMOUR divatblogjába, tavaly a londoni divathétről jelentkeztek beszámolóval. Most betekintést enged hétköznapjaiba! fogadjátok sok szeretettel!

Végre tavasz van, a kedvenc évszakom, már nagyon hiányzott a napsütés. A március nagyon pörgős volt, a Showroom R9 állandó vendégtervezőiként - Abodi Dóra es Mojzes Dóra társaságában- bemutathattuk legújabb kollekcióinkat a Lakástrend kiallitáson, a Műcsarnokban.

A háttérben Szőke Gábor Miklós gigantikus trón installációja volt, mivel Gábor gyerekkori jó barátunk, így nagyon szuper érzes volt ismét egy közös projektben résztvenni, arról nem is beszélve, milyen sokat hozzáadott a ruháinkhoz a szobor.

Pár napra rá fotóztuk ugyanezeket a darabokat, vagyis egy bővített tavasz-nyári lookbookot,, a hangulat itt is nagyon családias volt, a modell Sztrányay Gigi a Visage-tól - aki nem mellesleg a Glamour Women of The Year egyik jelöltje is volt. Viszlay Márk volt a fotós, segítője Várfi István , a cipőket ismét Dani készítette. Helyszínként a Deák térhez közeli showroomot választottuk, egy szimpla fehér falat akartunk háttérnek, így nem bonyolítottuk túl ezt a kérdést, Gigi egyszerűen csak felfogta a haját, hogy jobban látszódhassanak a ruhák kivágásai, részletei.

Nagyon vicces hangulatban volt mindenki, a fotózás közben egy szuperhős ruhát próbáltunk, épp aznap jöttek 4 ilyen jellegű jelmezért, egy reklámhoz csináltuk őket, és még hajtogattunk hozzájuk sisakokat is papírból. A végeredmény nagyon hasonlított a Givenchy legutóbbi couture bemutatójának fejfedőihez. Szerencsére minden időben kész lett, és mindenki elégedett volt.

gigi-nagy-d0000AEBBd023ce040c1e.jpg
gigi-nagy02-d0000AEBD369025db6484.jpg
benus-nagy01-d0000AEBEdcfbe29a65b5.jpg
benus-nagy02-d0000AEBF9b3c43b38a14.jpg

Legközelebbi fotózás előreláthatólag a következő őszi-téli kampány lesz, mindenképpen külső helyszínt tervezünk Márkkal, de erről majd később úgyis olvashattok. Múlt hónapban ünnepeltem a 25. szülinapomat, egy kisebb összejövetelt szerveztünk, aminek a bemutatóterem adott otthont, ha már itt tartunk, nagyon fontosnak tartom elmondani, a barátaim, emberi kapcsolataim inspirálnak leginkább a tervezésben, és ezek a kapcsolatok a legfontosabbak az életemben. Nagyon szeretem ha meglátogatnak a műhelyben. Az elmúlt 2 hét is sok munkával telt, főleg egyedi megrendeléseken dolgoztam, anyagokat rendeltem, illetve mióta Dani a cipők mellett férfiruhákkal is elkezdett foglalkozni, így neki is sok ilyen jellegű munkája van. Erről, és egy nagyon sok munkát igénylő projektről olvashattok a következő bejegyzésben.

tron-nagy-d0000AEC2b89981e757d3.jpg
gigi-nagy00-d0000AEBC0d89078c31bb.jpg

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő