A legszívdöglesztőbb pasi: David Gandy az utolsó gentleman

Biztosan láttad már a Dolce & Gabbana Light Blue parfümjének reklámját, amiben egy izmos, fehér fürdőgatyás pasi ugrik a vízbe, majd ráveti magát a csónakban napozó hölgyikére. Hogy ki is ő? David Gandy igazi szupermodell a divatszakmában.

David Gandy férfimodell
Fotó: Instagram

A Dolce & Gabbana tervezőpáros 2006-ban vetett szemet a jóképű férfira, aki a vékonyka modellfiúk között kirívónak számított csodásan kidolgozott testével. Megszületett az első Light Blue reklám, amit Mario Testino forgatott, és Gandy olyan tökéletes volt az amorózó szerepében, hogy azóta is az illat nagykövete.

Az elmúlt 10 évben több verziói is született a kisfilmből, amiben a lányok cserélődtek Gandy viszont maradt, és fáradhatatlanul csobban. A legújabb, 2017-es nyári parfüm reklámjában Bianca Baltit hódítja meg rendületlen macsósággal.

A 37 éves brit úriember az olasz tervezőpárosnak köszönheti bemutatkozását, de hatalmas népszerűségét már saját maga érte el sokoldalú személyiségével. A férfiaknak köztudottan nehezebb nevet szerezniük ebben az elnőiesedett szférában, így nagyon jónak kell lennie annak, aki hosszú távon érvényesülni szeretne.

Számos címlap és kampányszereplése Davidet a legjobban fizetett modellek közé emelte, többször volt már az év férfi modellje és a legjobban öltözött férfi címet is megkapta. Szerepelt Jennifer Lopez 2014-es "First Love" című videóklipjében, ami óriási dolog, ugyanis eddig még a rengeteg jobbnál jobb kérés ellenére sem volt hajnaldó egy ilyet bevállalni, de JLo-nak egyszerűen nem tudott nemet mondani.

Saját ruhamárkája is van a Marks & Spencernél (aminek tervezésében is részt vesz) Gandy for Autograph néven, és a 2012-es londoni Olimpia záróünnepségén ő volt az egyedüli férfimodell, aki bevonult Naomi Campbell, Kate Moss, Jourdan Dunn, Lily Donaldson, Georgia May Jagger, Karen Elson és Stella Tennant mellett.

David Gandy D&G
David Gandy D&G
Fotó: Instagram

Gandy imád sportolni, fitneszvideói nagy népszerűségnek örvendenek, így lett a Wellmann férfi vitamincsalád arca.

Szenvedélye az autóversenyzés. 2012-ben megszerezte a versenyengedélyét, azóta rendszeresen részt vesz a Mille Miglia megmérettetésen Olaszországban a Jaguár képviseletében.

David Gandy topmodell
David Gandy topmodell
Fotó: Instagram

Azonban hódító külseje mellé intelligencia is párosult, újságírói vénáját a Vogue blogjában, a brit GQ-ban és a The Daily Telegraph hasábjain is kamatoztatja.

David Gandy modell
David Gandy modell
Fotó: Instagram

Mindemellett sokat jótékonykodik is, szinte minden jó ügy mellett kiáll, és mivel imádja az állatokat, legfőbb tevékenysége, hogy otthont találjon árva kutyusoknak és cicáknak a Bettersea Dogs & Cats Home szervezet oldalán.

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke