New Yorkban is hódít a magyar márka: Nanushka sikere Amerikában

2017.február.14.

A világ vezető divatipari újságíróinak is bemutatkozott a Nanushka New Yorkban. Sándor Szandra legújabb kollekciója a Vogue magazin után a New York Times és Wall Street Journal szerkesztőségében is osztatlan sikert aratott.

Sándor Szandra New Yorkban
Fotó: Nanushka

Fantasztikus sikert aratott New Yorkban a Nanushka új kollekciója. Sándor Szandra tervező a New York-i Fashion Week előtt egy hetet töltött a városban, amelyet arra használt fel, hogy a nemzetközi sajtó körében még ismertebbé tegye a márkát és a 2017-es tavaszi-nyári kollekcióját.

A januári Harper´s Bazaar cikk után jelentősen megnőtt a márka iránti médiaérdeklődés, mind a divatvilág meghatározó lapjai, mind pedig a gazdasági szakírók körében.

Sándor Szandra a Vogue magazinnál:

Sándor Szandra a Vogue-nál
Sándor Szandra a Vogue-nál
Fotó: Nanushka

New Yorkban Szandra első útja a One World Trade Center 29-ik emeletére vezetett, ahol személyesen mutatta be az amerikai Vouge-nak a kollekció darabjait.

“Miközben a találkozóra készültünk a szerkesztőségben, egy ott dolgozó lány megállt mellettünk, ránézett az állványra, amin a nyári kollekció ruhái voltak, és hatalmas mosollyal az arcán levette fehér vintage farmerkabátját, csak hogy megmutassa a Nanushka felsőt, amit alatta viselt. Hihetetlen élmény volt!” – mesélte Szandra.

A Vogue után Szandra a Refinery 29 alapító-főszerkesztőjével Christene Barberich-kel találkozott, amire nagyon kevés tervezőnek nyílik lehetősége. A beszélgetés eredményeképp a márka a közeljövőben a világ vezető online divat és lifestyle magazinjával indíthat el együttműködést.

A Nanushka a nemrégiben kapott tőkebefektetésnek köszönhetően új lendületre kapott. A márkára már nemcsak a divattal foglalkozó média figyel, hanem a gazdasági sajtó is kiemelten érdeklődik a márka üzleti fejlődése után.

A hét során a Nanushka lehetőséget kapott arra is, hogy a New York Times szerkesztőinek is bemutatkozhasson, valamint a Wall Street Journal vezető divatpiaci szerkesztője is az irodájában fogadta Szandrát. A világ legismertebb gazdasági magazinjának szerkesztőségében nemcsak az új kollekcióról, de az amerikai terjeszkedésről és jövőbeni együttműködési lehetőségekről, valamint a hazai divatipar helyzetéről beszélgettek.

A sikeres találkozókat a hét végén egy kötetlen sajtóvacsora követte Andre Balazs magyar származású hotel tulajdonos East Village-i szállodájában többek között olyan modellek, művészek és újságírók részvételével, mint Mari Giudicelli, és az osztrák magyar felmenőkkel bíró új színész csillag Coco Konig, aki épp most szerepel a Vanity Fair címlapján, valamint Brie Welch, divatszerkesztő.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez