A magyar topmodell fürtjei

2009.június.9.

A szlovák származású magyar topmodellre, http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear/egy-kulonleges-topmodell-532.html?archiv=1next=0 már szavazhattatok az idén először megrendezett GLAMOUR Women of the Year alkalmából. Karrierje azóta is nagyon http://www.glamouronline.hu/divathirek/japan-magyar-vogue-1263.html?archiv=1next=0. Saját bevallása szerint, mielőtt modellkedni kezdett, meglehetősen negatív véleménnyel volt a divatvilágról és nem látott benne mást, csak vékony lányokat és harapós, ideges divattervezőket. Amikor kicsit közelebb került a tűzhöz, rájött, hogy a dolog ennél bonyolultabb. Szerinte igenis szükség van a személyiség erejére egy modell esetében is, egyébként nem lesz hosszú a karrierje, hiszen rengeteg szép, karcsú lány van a világon. Szerinte jelentéssel kell megtölteni a fotókat, és a saját testünknek, arcunknak is személyes töltetet, személyes vonzerőt, mondanivalót, stílust kell adni. galeria"); return false;" href="/galeria/311">Nézd meg Rajzák Kingát még fekete hajjal!

Még barnán a Lanvin backstage-ében.
Még barnán a Lanvin backstage-ében.
Immár, szőke, rövid hajjal.

Ezt a tanácsát egyébként nem csak a modellek, de mindenki megfogadhatja, hiszen a személyiségjegyeink tesznek bennünket többé, annál, hogy szimplán csak divatosak legyünk, a személyes stílusunk tesz bennünket különlegessé. http://theroommag.blogspot.com/2009/06/hey-kinga-has-new-haircut.html target=_blank>http://theroommag.blogspot.com/2009/06/hey-kinga-has-new-haircut.html

Ha körülnézel a modellek között, szinte nincs is közöttük sötéthajú. Mindenki szőke és ez olyan unalmas. Amikor befestettem a hajam feketére, mindenki azt mondta, hogy megőrültem, ez túl sötét, túl harsány.

Az őszi-téli kollekciók bemutatóját még sötét hajjal lejtette végig a kifutókon, most azonban nagy váltásra szánta el magát. open_doc_scroll(this.href,1020,1000,galeria); return false; href=/galeria/312>Rövid, szőke, Pixie Geldofos hajat vágatott magának.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő