A Maison Margiela elhozta az új generációs rondacipőket

2020.szeptember.30.

Időről időre felütik a fejüket olyan trendek, amiket egyszerűen nem értünk, hogy miért születtek meg első perctől fogna, nem beszélve arról, amikor pár év múlva újra visszatérnek lehetőleg még borzalmasabb formában. Nos, a nagy, színes sportcipők kora a 90-es évek vége, a 2000-es évek eleje volt pedig már a 90-es évek elején is nagy népszerűségnek örvendett. Azonban ebben a második körben vált igazán trendivé, hiszen mindenki a Skechers vaskos cipőit viselte Britney Spears-től kezdve a gimik stílusdiktátor bálkirálynőiig, és ez a stílus pár szezonnal ezelőtt ismét úgy tűnt, hogy megpróbál visszaszivárogni a hétköznapokba. Valahogy szerencsére a vevők annyira nem voltak kaphatók rá, persze így is elég ügyes kört futott a trend, de nem volt akkora kultusza, mint 20 vagy éppen 30 évvel ezelőtt.

Úgy tűnik a nagy divatházakat mégsem hagyja nyugodni ez a stílus és most a Maison Margiela dobta piacra a saját rondacipőit a Reebokkal közösen.

A divatház a cipőket először az Artisanal show-ján mutatta be, azóta pedig számos új színben is elérhetők a sportcipők, amelyek a két márka egy-egy híres darabját ötvözik, a Margiela Tabiját 1988-ból, valamint a Reebok népszerű sneakerét 1994-ből. Így született meg az Instapump Fura, ami lapos és magas sarkú verzióban is elérhető.

Biztosan rengetegen lesznek, főleg az influenszerek, divatbloggerek közül, akik alig várják, hogy lecsapjanak az 1150, illetve 1490 dollárért kapható cipőkre, de másokat egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy kicsit is megigézne ez a trend.

Vagy neked tetszik? Viselnéd ezeket a cipőket a hétköznapokon, a munkahelyeden, az egyetemen? Főleg a magas sarkú verzióját??

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik