A nőies formákat ünnepli álomszép új kollekciójával a Daalarna

2019.október.16.

A Daalarna új CURVY kapszulakollekciója azért jött létre, hogy minden nő, mérettől és testalkattól függetlenül magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában.

"Esküvői ruhatervezőként sok-sok év tapasztalata mondatja velem, hogy semmi sem tesz egy menyasszonyt ragyogóbbá, mint a magabiztosság és az önazonosság. A Daalarnánál éppen ezért a kezdetek óta minden ruhánkat méretre készítjük el, mert hiszünk abban, hogy a tökéletesen passzoló ruha az egyik legfontosabb eleme a felszabadult mosolynak. Elszomorít, ha azt látom, hogy egy menyasszony létező vagy nem létező társadalmi elvárásoktól hajtva arra törekszik, hogy drasztikusan megváltoztassa vagy eltakarja magát a nagy napon. Az ő bátorításukra hoztuk létre a CURVY kapszulakollekciónkat, amely a nőies formákat ünnepli."– mondja Benes Anita

A CURVY kapszulakollekció hat olyan ruhából áll, amelyeket korábbi Daalarna menyasszonyok visszajelzései, kedvenc darabjai alapján álmodott meg Benes Anita. A ruhák közös jellemzője, hogy a nőies formák szépségét emelik ki, a kényelmi szempontokat is maximálisan figyelembe véve.

"A CURVY kollekció tervezésekor az olyan apró részletekre és arányokra fókuszáltam, amelyeknek nagy jelentősége van – legyen az egy lágy, hullámos ujjmegoldás, elegánsabb dekoltázsmélység vagy újszerű anyaghasználat. Ezek elősegítik a nagyobb komfortérzetet, miközben gyönyörűnek érzik magukat a menyasszonyok álmaik ruhájában."

A kollekció részét képezi egy sellő fazonú ruha is, amely az elmúlt években a nőies öltözködés egyfajta szimbólumává emelkedett nemcsak a hollywoodi sztárok, hanem a menyasszonyok körében is.

"Azt szeretném elérni, hogy a magyar menyasszonyok is merjenek bátrabban öltözködni, és legyenek büszkék az adottságaikra. A Daalarnánál minden erőnkkel azon leszünk a jövőben is, hogy hozzásegítsük őket ehhez."

Fotók: Papp Éva & Schneider Zoltán @pappschneiderphotography
Smink & Haj: Kiss Csilla @kisscsicsi
Modellek: Szőke Kinga @kingaszoke & Farkas Éva @farkaseva

www.daalarna.com
facebook.com/daalarna
pinterest.com/daalarna
instagram.com/daalarnacouture
Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt