A NOS Simple divatmárka és a 10 millió fa közös kezdeményezése

2022.május.12.

Szerencsére egyre több divatmárka változtat, vált, gondol a környezetünkre, a jövőnkre, és ezzel szélesebb körben terjesztik az ökotudatosságot, az aktivizmust.

Ganna, Panna, Rábaközi Andrea és Epres Panni mind csodásan festenek a klasszikus fehér ingekben, amit bármihez fel lehet venni, bármilyen alkalomra
Smugilova Ganna, Miklóska Panna, Rábaközi Andrea és Epres Panni mind csodásan festenek a klasszikus fehér ingekben, amiket bármihez fel lehet venni, bármilyen alkalomra
Fotó: Miklóska Zoltán

A GREEN FUTURE a NOS Simple 10 millió fa közös kezdeményezése is egy ilyen, példamutató kampány. Ennek keretében minden fehér ing megvásárlásával hozzájárulhatsz egy zöldebb jövőhöz. A kampány során összegyűjtött pénzből fákat fognak ültetni egy nagy, közös faültetés keretében. "Mindannyiunk érdeke a környezetvédelem, és ebben mi is szeretnénk tevékenyen részt venni. Amennyiben szeretnél ennek te is részese lenni, nincs más dolgod, mint: Vegyél egy klasszikus, örökzöld inget és ültess fát!"– fogalmazta meg Nagy Orsolya, aki húsz éve vezeti a divatmárkát.

A NOS Simple számára már a kezdetekkor fontos szempont volt a fenntarthatóság. Az átgondolt tervezés, a magas minőségi kivitelezés, az időtállóság és a tudatos vásárlás fókuszban tartása mind lényeges elemei a környezettudatosságnak. Nálunk minden darab Magyarországon készül, ellenőrzött forrásból beszerzett alapanyagokból, és nem gyártanak felesleget. A legtöbb ruhájuk megrendelésre készül. "Az ökotudatos működésünk mellett régóta szerettünk volna tenni még valamit a környezetünkért, a jövőnkért. Így kapcsolódtunk össze a 10 millió fa közösségével, akik nevükben hordozzák legfőbb célkitűzésüket: 10 millió fa elültetése Magyarországon! Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozunk Green Future kampányunkkal most mi is. Szeretnénk minél több pénzt összegyűjteni az ingek eladásából, hogy minél több fát tudjunk majd elültetni a kampány végén egy nagy, közös faültetés során."– fogalmazta meg a divattervező.

Csodálatos modellek és az új generáció képviselője mutatják be az örök klasszikus fehér ingeket, amiből ha veszel egyet, az egy fát jelent a Földnek
Fotó: Miklóska Zoltán

A kampányban olyan modellek szerepelnek mint Epres Panni, Rábaközi Andrea, Smugilova Ganna. A csodás modellek arca meghatározta az elmúlt huszonöt év divatját Magyarországon, így az ő kampányszereplésüknek is komoly üzenete van: a nők nem veszítenek értékükből azért, mert telik az idő. Miklóska Panna, mint az új generáció képviselője, a tervezőnő lánya, szntén felbukkan a kampányfotókon.

A kampányban részt vevő ingek megtalálhatóak és megvásárolhatók a szalonban és hamarosan a webshopban, de be is lehet jelentkezni a szalonba.

Fotó: Miklóska Zoltán

Smink: Kátai-Pál Edina

Ez is érdekelhet

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!