A NOS Simple divatmárka és a 10 millió fa közös kezdeményezése

2022.május.12.

Szerencsére egyre több divatmárka változtat, vált, gondol a környezetünkre, a jövőnkre, és ezzel szélesebb körben terjesztik az ökotudatosságot, az aktivizmust.

Ganna, Panna, Rábaközi Andrea és Epres Panni mind csodásan festenek a klasszikus fehér ingekben, amit bármihez fel lehet venni, bármilyen alkalomra
Smugilova Ganna, Miklóska Panna, Rábaközi Andrea és Epres Panni mind csodásan festenek a klasszikus fehér ingekben, amiket bármihez fel lehet venni, bármilyen alkalomra
Fotó: Miklóska Zoltán

A GREEN FUTURE a NOS Simple 10 millió fa közös kezdeményezése is egy ilyen, példamutató kampány. Ennek keretében minden fehér ing megvásárlásával hozzájárulhatsz egy zöldebb jövőhöz. A kampány során összegyűjtött pénzből fákat fognak ültetni egy nagy, közös faültetés keretében. "Mindannyiunk érdeke a környezetvédelem, és ebben mi is szeretnénk tevékenyen részt venni. Amennyiben szeretnél ennek te is részese lenni, nincs más dolgod, mint: Vegyél egy klasszikus, örökzöld inget és ültess fát!"– fogalmazta meg Nagy Orsolya, aki húsz éve vezeti a divatmárkát.

A NOS Simple számára már a kezdetekkor fontos szempont volt a fenntarthatóság. Az átgondolt tervezés, a magas minőségi kivitelezés, az időtállóság és a tudatos vásárlás fókuszban tartása mind lényeges elemei a környezettudatosságnak. Nálunk minden darab Magyarországon készül, ellenőrzött forrásból beszerzett alapanyagokból, és nem gyártanak felesleget. A legtöbb ruhájuk megrendelésre készül. "Az ökotudatos működésünk mellett régóta szerettünk volna tenni még valamit a környezetünkért, a jövőnkért. Így kapcsolódtunk össze a 10 millió fa közösségével, akik nevükben hordozzák legfőbb célkitűzésüket: 10 millió fa elültetése Magyarországon! Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozunk Green Future kampányunkkal most mi is. Szeretnénk minél több pénzt összegyűjteni az ingek eladásából, hogy minél több fát tudjunk majd elültetni a kampány végén egy nagy, közös faültetés során."– fogalmazta meg a divattervező.

Csodálatos modellek és az új generáció képviselője mutatják be az örök klasszikus fehér ingeket, amiből ha veszel egyet, az egy fát jelent a Földnek
Fotó: Miklóska Zoltán

A kampányban olyan modellek szerepelnek mint Epres Panni, Rábaközi Andrea, Smugilova Ganna. A csodás modellek arca meghatározta az elmúlt huszonöt év divatját Magyarországon, így az ő kampányszereplésüknek is komoly üzenete van: a nők nem veszítenek értékükből azért, mert telik az idő. Miklóska Panna, mint az új generáció képviselője, a tervezőnő lánya, szntén felbukkan a kampányfotókon.

A kampányban részt vevő ingek megtalálhatóak és megvásárolhatók a szalonban és hamarosan a webshopban, de be is lehet jelentkezni a szalonba.

Fotó: Miklóska Zoltán

Smink: Kátai-Pál Edina

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő